Keystone logo
ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

Invoering

ESCP Business School , opgericht in 1819, heeft generaties leiders en ondernemers voortgebracht. Met zijn zes stedelijke campussen in Berlijn, Londen, Madrid, Parijs, Turijn en Warschau, stelt ESCP's echt Europese identiteit het in staat om een unieke multiculturele onderwijsstijl aan te bieden op het gebied van zaken en een globale kijk op internationale managementkwesties. Elk jaar verwelkomt ESCP meer dan 9.000 studenten en 5.000 executives uit meer dan 130 verschillende landen, en biedt hen een uitgebreid aanbod van managementcursussen en gespecialiseerde programma's (bachelor, master, executive MBA, Ph.D. en Executive Education). ESCP Business School is multi-geaccrediteerd: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 European Higher Ed-normen.

ESCP Business School - Turijn

De Turin Campus, opgericht in 2004, is een jonge campus die een snelle groei doormaakte. Met het enthousiasme van een start-up gelooft ze heilig in ondernemerschap en het sterk ontwikkelen van succesvolle initiatieven.

De campus bedient zowel studenten - 750 uit 60 verschillende landen - met masterprogramma's als het bedrijfsleven, met een compleet aanbod van executive onderwijs, toegepast onderzoek en ondernemerschapsdiensten.

De Turijnse Campus heeft sterke relaties met een aantal nationale en internationale bedrijven die bijdragen aan het bestuur ervan.

Het Italiaanse hoofdkantoor van ESCP werd vanaf het begin een belangrijke kans voor onze business school om verder te gaan naar bedrijven op het Italiaanse grondgebied, die in ESCP Turin Campus een waardevolle partner vonden voor de opleiding van hun talenten.

Deze sterke banden met het bedrijfsleven zijn een van de belangrijkste kenmerken van de Italiaanse campus: meer dan de helft van de activiteiten ligt bij de bedrijfswereld.

Statistieken

Elk jaar verwelkomt ESCP meer dan:

 • 6.500 studenten, en
 • 5.000 leidinggevenden van
 • meer dan 120 verschillende landen

  Campusfuncties

  Anders dan de campus van Turijn, zijn er 5 andere stedelijke campussen:

  • Berlijn
  • Londen
  • Madrid
  • Parijs
  • Warschau

  Ervaar de hoofdstad van open innovatiecultuur

  Turijn is een dynamische en aantrekkelijke stad die zichzelf weet te vernieuwen en naar de toekomst te kijken. Het is een fris, slim, modern en ruimdenkend centrum geworden van alles wat Europees is. De stad herbergt meer dan 100.000 studenten, velen van hen internationaal, aangetrokken door een breed scala aan mogelijkheden voor hoger onderwijs, scholen en universiteiten, een van de meest prestigieuze ter wereld.

  Zakencentrum

  De regio is de bakermat van veel belangrijke Italiaanse bedrijven. Accenture, Avio, Caffarel, Comau, Ferrero, Intesa Sanpaolo, Lavazza, Martini & Rossi, Reply, Robe di Kappa, Unicredit, die allemaal (naast vele anderen) beschikbaar zijn om onze studenten te rekruteren.

  Italiaanse levensstijl

  Turijn heeft tal van spannende plaatsen om te bezoeken en organiseert tal van evenementen en internationale film-, kunst- en muziekfestivals. De stad staat bekend om zijn paleizen, kunstgalerijen, restaurants, kerken, theaters, bibliotheken, pleinen, tuinen, musea en andere locaties. Turijn is door de aanwezigheid van vele parken een van de groenste steden van Italië. Het heeft een rijke cultuur en geschiedenis en er worden veel culturele evenementen georganiseerd.

   Accreditaties

   Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AACSB

   Locaties

   • Turin

    Corso Unione Sovietica, 218 bis, 10134, Turin

   Vragen