Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Invoering

Madrid is een van de meest bezochte steden in Europa, met een uitzonderlijke levensstijl, ongelooflijke gastronomie en duizenden plaatsen om te bezoeken, waaronder enkele van de beste musea ter wereld.

ESCP's Madrid Campus, gelegen op 10 minuten van het stadscentrum in de exclusieve wijk Puerta de Hierro, verwelkomt elk jaar meer dan 900 studenten en loopt voorop in de digitale programma's van de school, waaronder MSc in Marketing & Digital Media, MSc in Digital Project Management & Consulting, Executive Master in International Business (EMIB, 100% online) of Custom blended Executive opleidingen. Daarnaast zijn er federale programma's zoals Bachelor, MIM, MBA in International Management of MSC's in Hospitality of Real Estate.

Praten over Madrid Campus is synoniem met Vanguardia. Masters met digitale oriëntatie en digitale ontwikkelingen voor toonaangevende bedrijven, waar we om mensen geven, zodat ze kunnen studeren wat ze het leukst vinden in de best mogelijke omgeving.

Madrid is al heel lang DIGITAAL en wacht met open armen op je. Ga je het missen?

Van de Puerta del Sol en de Plaza Mayor tot de Plaza de España, Malasaña, Chueca en het Bernabeu voetbalstadion, het is niet alleen de enorme omvang van de stad die haar beroert.

Het is de madrileño-houding - een liefde voor gezelligheid, culturele uitbarsting en de warmte van de mensen. Elke hoek die je omslaat, onthult iets om je te verrassen en te verrukken.

Internationaal milieu

Madrid is de thuisbasis van enkele van de beste business schools ter wereld.

De hoofdstad biedt een diverse en internationale gemeenschap die de kans biedt om samen met studenten van over de hele wereld te studeren. Het is ook een van de meest betaalbare steden voor studenten in Europa.

Een centrum van innovatie

De Spaanse hoofdstad is een van de toonaangevende zaken- en innovatiecentra in Europa.

Madrid biedt geweldige mogelijkheden voor studenten om professionele contacten te leggen en relevante ervaring op te doen. Bij ESCP streven we ernaar om gelijke tred te houden met de veranderende eisen en trends van de economie, waarbij we nieuwe technologieën en innovatie omarmen om te voldoen aan de behoeften van zowel studenten als toekomstige werkgevers.

Campusfuncties

Faciliteiten

Op de campus zijn er comfortabele polyvalente ruimtes, een bibliotheek, computerzalen, een cafetaria en een parking.

De campus van Madrid beslaat 2000m

 • 1 cafetaria
 • 1 bibliotheek
 • 1 computerruimte
 • 12 klaslokalen
 • 2 amfitheaters
 • Terras en tuin

Uitvoerend Onderwijs

De ExEd-campus is een ruimte die is gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, multinationals, leidinggevenden en professionals.

Onze klaslokalen zijn uitgerust met de nieuwste digitale technologieën waarmee we onze leertechnieken kunnen aanpassen en tegelijkertijd de leerervaring en kwaliteit van de programma's kunnen verbeteren. We verwijderen barrières van ruimte en tijd door elk programma aan te passen aan het eigen tempo en behoeften van de professional.

Het Navalmanzano ExEd-gebouw is de perfecte omgeving om je weg te vervolgen voor levenslang leren, omscholing en bijscholing die zo nodig zijn in deze complexe, steeds veranderende zakenwereld.

Cafetaria

Onlangs vernieuwd, biedt de campuscafetaria van Madrid studenten niet alleen geweldige zelfgemaakte maaltijden, sandwiches en de beroemde Spaanse "tortilla de patatas", maar het is ook een geweldige ruimte om te ontspannen, vrienden te ontmoeten of te studeren en teamwerk te doen.

Elke dag zelfgemaakte maaltijden

De beste troeven van Madrid: Paco en Victor! Ze zullen voor je zorgen en ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt (of beter dan thuis) met hun grote glimlach, vriendelijke woorden en vooral hun huisgemaakte maaltijden elke dag!

Studentenleven

Een verscheidenheid aan mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangeboden op de campus van Madrid via haar clubs en verenigingen. Doe met ons mee!

De campus van Madrid heeft verschillende studentenverenigingen waar je lid van kunt worden om nieuwe vrienden te maken, plezier te hebben en betrokken te raken! Een nieuwe vereniging of club oprichten? We snakken naar nieuwe initiatieven, dus laat ons uw project weten en laten we nieuwe dingen creëren.

Zakelijke betrokkenheid

Leidinggevenden van het openbaar bestuur en toonaangevende Spaanse bedrijven (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam) opleiden.

Met als doel in te spelen op ons internationale DNA, de manier waarop we management bedenken, ons vermogen om studenten op te leiden in de nieuwste trends en vooral met een positionering die heel duidelijk is van training op maat, ontwikkelen we samen met topbedrijven notch-programma's en trainingsoplossingen aanbieden.

Digitale transformatie

De campus van ESCP Madrid leidt de online programma's en gemengde oplossingen van de school (EMIB -Spaans, Engels of Frans-, ATOS-programma, Indra Open University, enz.)

De afdeling Executive Education en Blended Solutions op de campus van Madrid wordt een strategische partner met bedrijfsuniversiteiten en bedrijven, waar we zeer gespecialiseerd zijn in het identificeren van hun behoeften door middel van twee fundamentele methodologieën. Aan de ene kant is on-the-job training een direct toegepaste methodologie voor de behoeften van een professional om in zijn werk te presteren. Om dit te doen, voeren we interviews met verschillende managementniveaus met als doel de training voor een bepaald profiel vanuit een 360-graden perspectief toe te spitsen.

Ten tweede projectmatig leren. Een methodologie van waaruit we hebben geïnterviewd op de niveaus van het adres van het bedrijf, zodat de professionals een echte oplossing kunnen leveren die een reële impact heeft op de ROI van deze training.

Tot slot, samenvallend met de digitale revolutie, hebben we vijf jaar geleden een derde methodologisch element toegevoegd: adaptief leren. Dat wil zeggen, aan het begin van elke cyclus identificeren we het competentieniveau dat elke deelnemer heeft in elk van de technische of zachte vaardigheden die u in uw werkplaats moet hebben, en in de functie ervan, ontwerpen we een aangepast reisschema met behulp van on the job training en projectmatig leren.

Leren Innovatie

De campus van ESCP Madrid heeft in recordtijd een van de meest innovatieve pedagogische digitaliseringsmodellen op de markt gecreëerd om te voldoen aan de huidige behoeften als gevolg van COVID-19.

Adaptief model gemengd leren

We voeren een intensief proces van heraanpassing van ons onderwijsmodel door middel van een revolutionaire methodologie: het “Adaptive Model Blended Learning” (AMBL).

De AMBL-methodologie stelt ons in staat om onze studenten op een veel effectievere manier te bereiken en een eersteklas gebruikerservaring te garanderen, ongeacht de situatie die we ervaren. Kortom, de AMBL Methodologie stelt ons in staat om in een paar uur van een pure face-to-face omgeving naar een digitale (online) omgeving of een hybride model als gemengde oplossing tussen beide te gaan. Ongeacht of een student een les persoonlijk of op afstand begint, of dat we van de ene omgeving naar de andere moeten veranderen, we kunnen garanderen dat de kwaliteit van de lessen en zowel de internationale als de studentenervaring behouden blijft.

  Visum vereisten

  De documentatie die nodig is om naar Spanje te reizen verschilt per land van herkomst.

  • Als u een burger bent van een EU-land, Zwitserland, Noorwegen, IJsland of Liechtenstein, heeft u een geldig paspoort of identiteitskaart nodig.
  • Als u uit een ander land komt, heeft u een geldig geldig visum nodig om Spanje binnen te komen. Raadpleeg de bijgewerkte informatie op het Spaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken:

  Neem ten minste drie maanden voor uw vertrek contact op met de Spaanse ambassade of het consulaat in uw woonland voor alle informatie over het visumproces (deadlines, te overleggen bewijsstukken, enz.).

  Verblijfsvergunningen

  Als je van plan bent langer dan zes maanden in Spanje te blijven, moet je binnen 30 dagen na je aankomst op de Madrid Campus een Tarjeta de estudiante extranjero (Buitenlandse Studentenkaart) aanvragen.

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Verenigd Koninkrijk

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Vragen