Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Invoering

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Echt internationaal.

In een internationale leeromgeving leiden we toekomstige leiders op die op verantwoorde wijze onze mondiale economie en samenleving vorm zullen geven. ESB Business School maakt deel uit van de openbare, door de staat gefinancierde Universiteit van Reutlingen en zet al veertig jaar normen in de opleiding en training van jonge leiders in internationale bedrijfskunde en bedrijfskunde. ESB Business School ligt vlakbij Stuttgart, in een welvarende regio waar veel wereldspelers gevestigd zijn, bijvoorbeeld op het gebied van de auto- of werktuigbouwkunde.

Wij leven internationaliteit

Meer dan 2.100 studenten uit ongeveer 70 landen wonen en studeren samen op onze kosmopolitische campus. Ons ESB-motto ‘Truly international’ staat ook voor een scala aan opleidingen met een mondiale oriëntatie, voor studie-geïntegreerde stages en semesters in het buitenland en voor een wereldwijd netwerk van meer dan 120 partneruniversiteiten in 40 landen. Met hun internationale ervaring voegen een team van 60 hoogleraren met praktijkervaring en vele gastdocenten en medewerkers een nog grotere diversiteit toe aan onze levendige universiteitscampus.

Afgestudeerden van ESB Business School zijn zeer gewild bij HR-recruiters in binnen- en buitenland. Ook nationale en internationale ranglijsten van universiteiten beoordelen het onderwijsconcept van ESB Business School als uitzonderlijk goed. Sinds 2019 is ESB Business School ook geaccrediteerd door 's werelds grootste accreditatieorganisatie AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), en behoort daarmee tot de top van business schools wereldwijd.

Studeren met de ESB Spirit!

Fietsen voor het goede doel, bedrijven adviseren of afreizen naar de Verenigde Naties in New York: de studenteninitiatieven van ESB Business School hebben veel te bieden. Hoe divers ze ook zijn: ze belichamen allemaal de ESB-spirit, verbeteren belangrijke buitenschoolse vaardigheden – en het is onnodig om te zeggen dat ze erg leuk zijn!

Locaties

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Vragen