Keystone logo
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Invoering

ESB Business School - Echt internationaal.

In een internationale leeromgeving leiden we toekomstige leiders op die op verantwoorde wijze onze wereldeconomie en samenleving vormgeven. ESB Business School maakt deel uit van de openbare, door de staat gefinancierde universiteit van Reutlingen en stelt al veertig jaar de norm in de opleiding en training van jonge leiders in internationale bedrijfskunde en bedrijfskunde. ESB Business School ligt in de buurt van Stuttgart, in een welvarende regio waar veel wereldspelers wonen, bijvoorbeeld in de automobiel- of machinebouw.

We leven internationaliteit

Meer dan 2.100 studenten uit ongeveer 70 landen wonen en studeren samen op onze kosmopolitische campus. Ons ESB-motto "Truly international" staat ook voor een scala aan opleidingen met een mondiale oriëntatie, voor studie-geïntegreerde stages en semesters in het buitenland en voor een wereldwijd netwerk van meer dan 120 partneruniversiteiten in 40 landen. Een 60-koppig team van hoogleraren met praktijkervaring en vele gastdocenten en medewerkers voegen met hun internationale ervaring nog meer diversiteit toe aan onze levendige universiteitscampus.

Afgestudeerden van ESB Business School zijn zeer gewild bij HR-recruiters in binnen- en buitenland. Ook nationale en internationale universitaire rankings beoordelen het onderwijsconcept van ESB Business School als uitzonderlijk goed. Sinds 2019 is ESB Business School ook geaccrediteerd door 's werelds grootste accreditatieorganisatie AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en behoort daarmee tot de topcompetitie van business schools wereldwijd.

Studeren met de ESB Spirit!

Fietsen voor een goed doel, bedrijven adviseren of afreizen naar de Verenigde Naties in New York: de studenteninitiatieven van ESB Business School hebben veel te bieden. Hoe divers ze ook zijn: ze belichamen allemaal de ESB-geest, verbeteren belangrijke buitenschoolse vaardigheden - en natuurlijk zijn ze erg leuk!

Locaties

Locaties
 • Reutlingen

  Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

  • tiktok
  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Vragen