Keystone logo
ESADE Business School MSc in marketingmanagement
ESADE Business School

MSc in marketingmanagement

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 30.500 *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Beurzen zijn beschikbaar

Invoering

Programma details

  • Startdatum: september 2022
  • Formaat: In de klas
  • Taal: Engels + enkele keuzevakken in het Spaans.
    • Talen leren: optionele lessen in het Spaans, Duits en Frans.
  • Locatie: Barcelona - Sant Cugat Campus
    • Studiereizen: januari
    • Stage (optioneel): 3 - 6 maanden wereldwijd

Van consumenteninzichten tot merkbeheer en van e-commerce tot sociale media, marketing is een kritische succesdynamiek in het huidige zakelijke panorama. Er is nog nooit zo'n opwindende tijd geweest om in marketing te werken.

De Esade MSc in Marketing Management bereidt je voor om uit te blinken in deze snel veranderende omgeving. Het stelt je bloot aan de essentiële theorie en daagt je uit om de behendigheid, het strategisch denken en het vertrouwen op te bouwen om effectieve oplossingen te vinden voor complexe, reële marketinguitdagingen. Je komt tevoorschijn met de afgeronde capaciteiten van een maatschappelijk verantwoorde marketeer van wereldklasse: in staat om marktkansen in de wereldwijde context te analyseren, evalueren en beheren. Navigeer door de complexiteit van de huidige digitale omgeving. En neem je carrière waar je maar wilt.

De leerbehoeften voor een lonende internationale carrière in marketing

Beheers de theorie. Bouw een holistisch begrip op van bedrijven en ecosystemen van belanghebbenden. En ontwikkel de vaardigheden, behendigheid en gevoeligheid om marketingoplossingen te beheren in een complexe zakenwereld die wordt bepaald door verstoringen en ethische vragen.

Ontdek de details van het Esade MSc in Marketing Management-programma: wat je leert, waar je naartoe gaat, wie je zal begeleiden en wanneer je kunt beginnen.

Redenen om de MSc in Marketing Management te kiezen

Esade wordt gedefinieerd door anders te denken. Wanneer je deelneemt aan de MSc in Marketing Management-programma, betreed je een wereld van mensen die zich inzetten voor het in twijfel trekken van aannames en het stimuleren van verandering.

Je sluit je aan bij een centrum van academische excellentie dat bekend staat als een van de beste ter wereld. Je leert van baanbrekende marketingexperts die de industrieagenda helpen bepalen. Toprecruiters zoeken Esade-afgestudeerden zoals jij omdat ze weten dat de actuele inzichten, vaardigheden en kennis die je ontwikkelt je zullen voorbereiden op een positieve impact op het bedrijfsleven.

En je zult voor het leven deel uitmaken van de Esade-gemeenschap en banden en netwerken smeden met leiders van de volgende generatie uit elk continent. Esade is een ijzersterke basis voor je toekomstige carrière. Hoe hoog je het wilt bouwen is aan jou.

Specialisatie

Stem het programma af op uw carrièredoelen en persoonlijke interessegebieden. Gespecialiseerd per sector (E-commerce & technologie, Mode of Sport en Gezondheid) of per functie (Merk/Communicatie, Onderzoek/Consulting of Verkoop).

Professionalisering

Hoewel het programma je een solide basis in theorie geeft, heeft het een zeer praktische, praktische benadering die je blootstelt aan internationale best practices voor marketing in actie.

MARPRO

De Marketing Professional Challenge is jouw kans om je talent te laten zien. Laat ons zien wat je kunt en je kunt worden beloond met tot 100% van het collegegeld.

Reputatie

Begin je postdoctorale opleiding bij de bedrijfsleiders van morgen, op een van de beste Masters in Marketing Management ter wereld.

Internationale ervaring

Tijdens intensieve studiereizen van een week bezoek je topuniversiteiten en toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Gespecialiseerde seminars geven u bruikbare inzichten in cruciale onderwerpen.

Talen

Het hebben van een tweede taal is een belangrijk hulpmiddel en onderscheidend vermogen; consolideer uw kennis van het Spaans, of, voor moedertaalsprekers van het Spaans, is er de mogelijkheid om Franse of Duitse lessen te volgen

Programma resultaat

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

leerplan

Ranglijsten

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen