Keystone logo
ESADE Business School

ESADE Business School

ESADE Business School

Invoering

Esade is een wereldwijde instelling die is gestructureerd als een Business School, een Law School en een Executive Education-gebied.

Esade is een wereldwijde academische instelling die bekend staat om de kwaliteit van haar onderwijs, haar internationale kijk en haar focus op holistische persoonlijke ontwikkeling. Esade heeft sterke banden met het bedrijfsleven.

Goed doen. Doe het beter.

Goed doen. Doe het beter. Dit omvat onze reden van bestaan en ons doel. Het is onze belofte om betekenisvolle verandering te brengen door te focussen op innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

academische activiteit Esade omvat drie hoofdgebieden:

Onderwijs

Esade hanteert een uniek en innovatief leermodel gebaseerd op de internalisering van waarden en de ontwikkeling van professionele en uitvoerende competenties.

Onderzoek

Esade genereert nieuwe kennis die helpt om de dynamiek van organisaties, bedrijven en de rechtspraktijk te verbeteren.

Maatschappelijk debat

Esade is een platform waar mensen samenkomen en belangrijke zaken bespreken met als doel de samenleving te verbeteren.

De missie naleven: onze reden van bestaan

Onze missie en waarden dienen als de pijlers voor het holistische onderwijs dat we studenten en professionals bieden, een onderwijs waar we ons volledig voor inzetten.

Onze missie: Onderwijs en onderzoek

Mensen

Bied een holistische opleiding aan individuen om competente en sociaal verantwoordelijke professionals te worden.

Kennis

Kennis genereren om organisaties en de samenleving te helpen verbeteren.

Debat

Draag bij aan het maatschappelijk debat en help mee om vrije, welvarende, eerlijkere en sociaal en ecologisch duurzame samenlevingen op te bouwen.

Bij Esade vervullen we deze missie geïnspireerd door humanistische en christelijke tradities in het kader van de interculturele dialoog.

Verklaring van waarden

(Goedgekeurd door de Fundació Esade Board of Trustees op 24 januari 2008)

De Esade-gemeenschap zet zich in voor het promoten van een reeks waarden die consistent zijn met menselijke kwaliteit en academische en professionele uitmuntendheid, waarden ten dienste van de lokale en mondiale samenleving waarin we zijn ondergedompeld. Deze waarden zijn:

Integriteit

Integriteit inboezemen in al onze academische en professionele activiteiten. Dit betekent handelen met toewijding aan fundamentele waarden zoals nauwkeurigheid en hard werken, eerlijkheid, een kritische geest, rechtvaardigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Gevoeligheid

Respecteer collega's en mensen, inclusief onszelf, en wees gevoelig voor de concrete omstandigheden van anderen. Dit houdt in dat we ieders waardigheid respecteren en in staat zijn om anderen te steunen en te helpen wanneer ze dat nodig hebben, en samen te werken aan een eerlijkere en humanere wereld.

verscheidenheid

Waardeer diversiteit positief en leer van verschillen tussen mensen, ideeën en situaties. Dit betekent dat we moeten begrijpen dat verschillen op basis van geslacht, etniciteit, taal, cultuur, seksuele geaardheid, religie, fysieke eigenschappen of andere verschillen kansen zijn om te leren en onszelf te verrijken met verschillende visies op mensen, de wereld en onszelf.

Draag bij aan het algemeen belang

Zoek, deel en draag bij aan het algemeen welzijn. Dit betekent dat we ons ervan bewust moeten zijn dat we ons eigen welzijn niet los kunnen krijgen van dat van de hele gemeenschap en dat dit bijgevolg moet worden weerspiegeld in attitudes die gebaseerd zijn op respect en verantwoordelijkheid jegens de gemeenschap.

Een eerlijkere en duurzamere samenleving

Verantwoordelijkheden en verplichtingen op zich nemen om een eerlijkere en duurzamere samenleving te realiseren. Dit houdt in dat we de werkelijkheid niet alleen zien "hoe het is" in feite, maar ook "hoe het zou moeten zijn", in overeenstemming met de fundamentele waarden van rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid.

Als onderwijsinstelling zijn we ervan overtuigd dat het doordrenken van onze medewerkers, studenten en deelnemers met deze waarden uiterst effectief is en ons zal helpen de sociale, culturele en ecologische uitdagingen te overwinnen waarmee we ons hele leven zullen worden geconfronteerd.

Sociëteit van Jezus

Oorsprong

Fundació Esade werd opgericht dankzij het initiatief van een groep ondernemers die in 1958 de Sociëteit van Jezus vroegen om professionals op te leiden met het oog op het leiden van de sociale en economische transformatie die in de jaren zestig zijn maximale pracht bereikte.

Doelen

De lange traditie en ervaring van de jezuïeten op het gebied van onderwijs hebben tot doel mensen volledig te ontwikkelen en hen een opleiding te geven met een duidelijke focus op 'dienstverlening aan anderen'.

Pedagogie

Deze onderwijstraditie vertaalt zich in een pedagogische focus die gebaseerd is op leren denken en leren vanuit een diep maatschappelijk engagement. De activiteiten van de Sociëteit van Jezus omvatten niet alleen scholen, maar ook universiteiten en business schools over de hele wereld.

Campusfuncties

Esade Carrières

Bij Esade geloven we dat we betere leiders moeten ontwikkelen om een betere wereld op te bouwen. We inspireren en empoweren getalenteerde studenten om innovatieve, maatschappelijk verantwoorde professionals te worden die verandering kunnen stimuleren.

Esade Careers speelt een sleutelrol en is een wereldwijde benchmark bij het werven van internationaal talent. Je werkt nauw samen met een expert van ons Employer Engagement-team, die samen met jou een optimale wervings- en employer branding-strategie zal ontwerpen om je aanwezigheid op de campus te versterken en efficiënte en succesvolle aanwervingen te garanderen.

Esade-bibliotheek

U kunt vinden:

 • Financiële informatie
  Balansen, resultatenrekeningen, gegevens over financiële markten
 • Bedrijfsinformatie
  Bedrijfsrapporten, SWOT-analyses, nieuws
 • Informatie over markten en industrieën
  Marktonderzoek, consumentengewoonten, prognoses, marktaandelen
 • Juridische bronnen
  Wetgeving, jurisprudentie, doctrine, formulieren
 • Ondernemen in de samenleving
  Duurzaamheidsbronnen om problemen, bedrijven en industrieën te analyseren
 • Landinformatie
  Landenprofielen, macro-economische gegevens, concurrentievermogen, nieuws

Op elke campus zijn studieplekken beschikbaar.

Diensten

 • Leningen, verlengingen, reserveringen
  Documenten lenen, lopende leningen verlengen en items reserveren waarin u geïnteresseerd bent
 • Consortiaal lenen (PUC)
  Gratis documenten lenen van andere Catalaanse universiteitsbibliotheken
 • Helpdesk online
  We zijn online beschikbaar voor vragen over bibliotheekbronnen en het gebruik ervan
 • Opleiding
  Ontdek de bibliotheekbronnen en -diensten die voor u beschikbaar zijn
 • Documentaanvoer
  Documenten aanvragen die niet beschikbaar zijn in de bibliotheek
 • Toegang buiten de campus
  Gebruik de digitale bronnen van de bibliotheek als je niet op de campus bent
 • Faciliteiten
  Ruimtes voor werken in groepen, wifi, computers, leeszalen en individuele werkstations

Taal centrum

Sinds de oprichting heeft Esade begrepen dat een goede professional zeer bekwaam moet zijn in meerdere talen. Om hieraan te voldoen, richtte Esade zijn eigen taalschool op, tegenwoordig het "Esade Language Center" (ELC) genoemd. We hebben ons snel geconsolideerd als een zeer gerenommeerde leider in het leren van talen, niet alleen in Barcelona, maar ook in heel Europa.

We helpen onze studenten om hun volledige potentieel te ontwikkelen om te kunnen communiceren in verschillende talen over grenzen en culturen heen.

Goed taalonderwijs beperkt zich niet tot kennisoverdracht. Onze missie als opvoeders is gericht op de holistische ontwikkeling van de studenten als effectieve communicatoren, interculturele sprekers en professionals, maar vooral als toegewijde en verantwoordelijke mensen. Het doel van het Esade Talencentrum is om studenten alle mogelijke opties te bieden om een actieve rol te spelen in een leerproces dat motiverend, relevant en effectief is, met een onschatbare persoonlijke beoordeling.

Wie zijn we?

Wij zijn een team van 33 professoren uit verschillende landen en achtergronden, verenigd door onze passie voor het onderwijzen van onze respectieve talen. Daarom zijn we experts op het gebied van pedagogisch en taalonderwijs geworden. We houden ervan om te innoveren en nieuwe methodologieën en klasdynamiek te testen om onze studenten te helpen met succes talen te leren en de vaardigheden te ontwikkelen om effectief te kunnen communiceren.

Onze prioriteit is dat studenten leren, hun competenties ontwikkelen en hun doelen bereiken.

Wat doen we?

We bieden onze ervaring en unieke methodologie aan alle Esade-studenten, van niet-gegradueerde programma's tot de Full-Time MBA. We helpen ze om in korte tijd een grote sprong voorwaarts te maken door relevante inhoud te creëren die is aangepast aan elk studentenprofiel en elk programma.

Registratiekantoor

De studentenadministratie is de curator van de studentendossiers. Als u een geattesteerde kopie van uw transcriptie of een bewijs van inschrijving nodig heeft, aarzel dan niet om deze aan te vragen via onze EOffice-toepassing. U vindt alle details van de verschillende soorten certificaten die beschikbaar zijn in onze Diensten.

  Ranglijsten

  Leider in de meest prestigieuze ranglijsten ter wereld op het gebied van onderwijservaring, ondernemerschap, professionele ontwikkeling, programmakwaliteit en diversiteit.

  Financiële tijden

  • Top 360º leerervaring, Executive Education
  • #4 Internationale mobiliteit, MSc in Finance
  • #5 Salarisverhoging, MBA
  • #7 MBA in Europa
  • #14 MSc in internationaal management + CEMS wereldwijd

  QS

  • 5* Onderwijs- en studentkwaliteit, inzetbaarheid, onderzoek en faciliteiten
  • 5* Online en hybride leren
  • #3 Technologie Carrièrespecialisatie
  • #4 MSc in Management & MSc in Marketing Management wereldwijd
  • #8 MSc in bedrijfsanalyse wereldwijd
  • #14 Executive MBA wereldwijd

  Werkweek

  • #2 Ondernemerschapsmentaliteit
  • #11 MBA in Europa

  De econoom

  • #8 Master CEMS - Master in Management del Worldwide
  • #9 Educatieve ervaring wereldwijd

  Andere internationale ranglijsten

  • #1 Eduniversal, Executive Master in Bestuurskunde
  • #1 Poets & Quants, ondernemersmentaliteit in Europa
  • #5 Forbes, internationaal (niet-VS), MBA-programma's (rendement op investering)
  • #5 América Economía, MBA de Europa

  El Mundo

  • #1 Bachelor in de rechten in Spanje (particuliere universiteiten)
  • #1 Bachelor of Business Administration in Spanje (particuliere universiteiten)
  • #2 Master in internationaal zakenrecht in Spanje
  • #2 Master in belastingadvies en management in Spanje
  • #2 Master in de rechten van ICT, sociale netwerken en intellectuele eigendom

  Andere nationale ranglijsten

  • #1 El Economista, innovatief onderwijs
  • #2 FSO-Emagister, Online Masters

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Barcelona

   Avinguda d'Esplugues,92, 08034, Barcelona

  • Madrid

   Calle Mateo Inurria,25, 28036, Madrid

  • Barcelona

   Avinguda de Pedralbes,60, 08034, Barcelona

  Vragen