Keystone logo
Erzincan University

Erzincan University

Erzincan University

Invoering

Erzincan Binali Yıldırım University opgericht in 1976 als Vocational School en Erzincan School of Education and Higher Education begonnen met de missie van een Werelduniversiteit in Anatolië; het is een universiteit met een sterke infrastructuur gebaseerd op wetenschap en technologie, en heeft de visie om te innoveren en voortdurend verbeterd onderzoek en ontwikkeling; Het is ook bedoeld om de totale kwaliteitsbenadering te verspreiden naar alle academische en administratieve eenheden en om internationalisering op alle gebieden te maken waarbij de samenwerking tussen universiteit en industrie centraal staat.

Een van de belangrijkste doelen van onze universiteit is om onze studenten op te leiden als vrijdenkende individuen met een brede horizon om hun idealen te bereiken in alle academische onderwijs- en onderwijslevens. Voor dit doel brengt onze universiteit, die dient met haar jonge en dynamische structuur, haar studenten samen met activiteiten en projecten die verschil en innovatie zullen brengen op wetenschappelijk, technologisch en sociaal gebied.

Onze universiteiten zijn niet alleen onderwijsinstellingen. Het zijn de informatiecentra die onderzoek doen naar de ontwikkeling en bijdrage van de stad, de regio en het land waarin ze gevestigd zijn en licht werpen op onderzoek en innovatie. Onze universiteit, die begon met de missie van een Werelduniversiteit in Anatolië, heeft grote inspanningen geleverd om verdere doelen te bereiken door de omstandigheden en verwachtingen van onze regio zo goed mogelijk te evalueren. Onze universiteit zal een verschil maken in het hoger onderwijs met behulp van haar prestaties, kwaliteit, internationale werkomgeving en educatieve activiteiten

Met deze gevoelens zullen we altijd de horizon van de Erzincan Binali Yıldırım University volgen. We zullen onze weg vervolgen met onderzoek, kennisproductie, innovatie en ontwikkeling.

Missie

Om hooggekwalificeerde individuen op te leiden met een mensgerichte leerbenadering gebaseerd op wetenschap en rede in overeenstemming met de waarden en doelstellingen van ons land op internationale schaal door wetenschap en technologie te produceren en om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de regio en het land, en om inspanningen leveren om de problemen van de samenleving op te lossen.

VISIE

Om een werelduniversiteit in Anatolië te worden.

INSTITUTIONELE WAARDEN

Respect voor de mensheid: personeel van de Erzincan University biedt een mensgericht werkaanbod aan elkaar en aan alle individuen die zij verlenen, als uitgangspunt.

Gevoeligheid voor de problemen van de gemeenschap : medewerkers van de Erzincan University zijn op het hoogste niveau vatbaar voor de sociale problemen van het land en de regio van de samenleving waarin ze leven volgens de taak.

Wetenschappelijke authenticiteit en vrijheid: Wetenschappers van de Erzincan University het als een principe om de wetenschappelijke ethiek te respecteren bij alle academische activiteiten om de problemen van de mensheid in de regio en in het land op te lossen.

Gerechtigheid en gelijkheid: Erzincan University administratie en de medewerkers van de Erzincan University handelen met respect voor gerechtigheid en gelijkheid in alle geleverde diensten.

Zoeken naar perfectie: Erzincan University streeft altijd naar perfectie in geleverde diensten, onderwijs en wetenschappelijke werken.

Universaliteit: Erzincan University als regel van haar visie gericht op universele waarden in wetenschap, onderwijs en diensten voor de gemeenschap.

Milieubewustzijn: werknemers van de Erzincan University zijn zeer gevoelig voor de bescherming van het milieu en natuurlijk evenwicht.

Locaties

  • Alikahya Fatih

    Alikahya Fatih, Turkije

    Vragen