Keystone logo
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Invoering

Alle faculteitsleden zijn betrokken bij zowel onderzoek als onderwijs. Hierdoor kan de school floreren. Met vijf niet-gegradueerde programma's en 18 afgestudeerde programma's die worden aangeboden, streeft Erasmus School of Economics ernaar om de beste te worden in zijn disciplines (economie, bedrijfseconomie en econometrie) en streeft naar excellentie, zowel in onderzoek als in onderwijs. Dit kan worden gemeten aan de hand van de prestaties in ranglijsten.

Erasmus School of Economics heeft strategisch een duidelijke focus op economie. Net zoals ze 100 jaar geleden waren, toen de school in 1913 werd opgericht, zijn de economen het kloppende hart van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De beste Erasmus-afgestudeerden hebben uitstekende bijdragen geleverd aan wetenschap, overheid en bedrijfsleven.

Erasmus School of Economics is een internationaal gerenommeerd instituut dat wetenschappelijke kennis bijdraagt ​​aan toekomstige economische vraagstukken en streeft naar het beantwoorden van actuele relevante kwesties die van belang zijn voor overheid en bedrijven. De focus van de school ligt op het creëren, verspreiden en toepassen van wetenschappelijke kennis, allemaal vanuit een economisch perspectief. Erasmus School of Economics vertrouwt op de meest recente inzichten in de discipline. Het werkt samen met internationale wetenschappelijke partners en heeft lokale standpunten in zakelijke kwesties die relevant zijn voor de unieke positie die de stad Rotterdam heeft als knooppunt van transport en industrie.

Locaties

Locaties
  • Rotterdam

    Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

    • facebook
    • youtube
    • instagram

Vragen