Keystone logo
National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

Invoering

De National School of Computer Science for Industry and Enterprise ( ENSIIE ) is een van de oudste scholen die een diploma computertechniek ENSIIE .

ENSIIE is blijven evolueren en biedt studenten vele cursussen, masters in duale cursussen, diploma's in het buitenland of niet in veel landen met een sterk bewustzijn van innovatie en ondernemerschap.

De opleiding rond het drieluik IT - Wiskunde - Bedrijfswetenschappen behoudt al zijn originaliteit en speelt in op hoogstaande en gevarieerde banen in alle bedrijfs- en industriële sectoren.

Met IMT integreert ENSIIE de grootste technische schoolgroep met nationale en internationale invloed om zijn potentieel en aantrekkelijkheid te vergroten. Met Paris-Saclay profiteren studenten bijvoorbeeld van de masters die ENSIIE samenwerkt met de universiteiten van Paris XI, Versailles St-Quentin en Evry en de grandes écoles van Polytechnique, ENSTA, Télécom Paristech, ENS Paris Saclay of CentraleSupelec.

ENSIIE biedt geavanceerde en gevarieerde cursussen zoals business intelligence, software engineering en beveiliging, virtuele en augmented reality, videogames, toegepaste wiskunde, financiën, high-performance computing, big data, zonder te vergeten kunstmatige intelligentie.

ENSIIE biedt u ook een cursus "innovatie en het creëren van bedrijven" aan die gemeenschappelijk is voor TSP en IMT-BS, waardoor u zich in het derde jaar volledig kunt wijden aan de ontwikkeling van uw project.

Locaties

  • Courcouronnes

    Rue de la Résistance,1, 91000, Courcouronnes

    Vragen