Keystone logo
© Carrianna Field
ENEB

ENEB

ENEB

Invoering

ENEB is een 100% online businessschool die gespecialiseerd is in hoogwaardige master- en postdoctorale opleidingen op basis van methodologieën voor afstandsonderwijs. ENEB voert verschillende internationale benchmarkprogramma's uit in Spanje en Latijns-Amerika, waarbij senior managers in de Spaanstalige gemeenschap worden opgeleid.

Waarom ENEB ?

Academische excellentie

ENEB is een business school gespecialiseerd in hoogwaardige master- en postdoctorale opleidingen op basis van methoden voor afstandsonderwijs. ENEB voert verschillende internationale benchmarkprogramma's uit in Spanje en Latijns-Amerika, waarbij senior managers in de Spaanstalige gemeenschap worden opgeleid.

ENEB heeft zijn hoofdkantoor in Barcelona, de derde beste zakenstad van Europa, na Londen en Parijs, en de op één na best gepromote Europese stad als zakencentrum volgens het EUROPEAN CITIES MONITOR-rapport, uitgevoerd door het adviesbureau Cushman en Wakefield.

Via de virtuele campus en onze 7/24-methode word je permanent begeleid en geadviseerd door het team van docenten, zodat je volledig leert en zo alle twijfels of vragen die tijdens je studie kunnen ontstaan, kunt oplossen. We bieden je flexibele schema's om je studies te kunnen combineren met je persoonlijke en professionele activiteit, een studiesysteem dat volledig is aangepast aan je behoeften. De studiemethodiek kan je hier raadplegen.

Alle master-, postdoctorale en hogeronderwijscursussen die worden gegeven door ENEB zijn geaccrediteerd door de Isabel I-universiteit, die is geprojecteerd binnen de Europese hogeronderwijsruimte, die ECTS-punten (European Credit Transfer System) toekent in alle trainingsprogramma's van de school, waardoor de homogeniteit en kwaliteit van de studies.

Toegewijd aan kwaliteit en excellentie, heeft de Barcelona European Business School, samen met EAE en IMF Business School, het Cum Laude 2018 kwaliteitszegel gekregen als de beste business school gewaardeerd door haar studenten. Bovendien heeft het het EFQM-certificaat van uitmuntendheid met de hoogste score behaald en is het een centrum dat is aangesloten bij de Isabel I-universiteit. ENEB is geregistreerd door het Ministerie van Industrie en werkt samen met het Barcelona Centre Universitari.

De krant El País heeft onlangs de lijst gepubliceerd van de beste business schools in Spanje, waarbij hun kwaliteit wordt beoordeeld. ENEB bezet de eerste positie, met een score van 4,7 op 5, waarmee het zijn prestige en kwaliteit als toonaangevende business school in de sector erkent. Daarnaast wordt het ook gerangschikt in de financiële krant Financial Magazine als de op een na beste business school op afstand in Spanje, evenals in de ranglijst van de beste International Business Schools in Club MBA en de derde beste online MBA in Spanje volgens Portal MBA.

Internationaal karakter

ENEB is een wereldwijde en internationale business school, gericht op het opleiden van bedrijfsmanagers en experts op zakelijk gebied, en biedt de mogelijkheid om zowel Spaans als Portugees te studeren. Met een breed scala aan master- en postdoctorale programma's biedt de Barcelona European Business School de managementtools en vaardigheden die nodig zijn om met succes leiding te geven aan elke managementafdeling in bedrijven. Volgens de Financial Times "heeft het bezit van een EMBA of MBA een direct effect op de loopbaanontwikkeling en het salaris". Om de procedures te vergemakkelijken, kunnen alle niet-EU-studenten de apostilleservice aanvragen op alle administratieve documenten die door de school zijn uitgegeven.

driedubbele graad

Bij ENEB we ons niet alleen in voor theoretische training in zakelijke kennis, we nemen ook een specialisatiecursus in coaching en NLP (Neurolinguïstisch programmeren) op in al onze masteropleidingen, zodat u deze kennis kunt en kunt toepassen in de richting en management van teams om professioneel succes te behalen in elk bedrijf.

Al onze trainingsprogramma's gaan vergezeld van het Business English Program, een optionele en gratis cursus Engels op onderhandelingsniveau waarmee u kunt functioneren in een internationale werkomgeving. Dankzij de overeenkomst tussen ENEB en Trinity College London kunnen alle studenten die het programma Zakelijk Engels met succes hebben voltooid, hun opleiding op de school voortzetten en kiezen voor de officiële ISE II-certificering.

Aan het einde van onze masterstudies ontvang je een drievoudig diploma uitgegeven door ENEB , goedgekeurd en gecertificeerd door de Isabel I University:

  • Titel van de Master afgerond
  • Specialisatie Diploma in Coaching en NLP
  • Zakelijk Engels programmacertificaat

Om de administratieve procedures te vergemakkelijken, kunnen alle niet-EU-studenten de apostilleservice aanvragen op alle administratieve documenten die door de school worden afgegeven zodra ze hun opleidingsprogramma's hebben voltooid, tegen betaling van de bijbehorende kosten.

De enige legalisatieprocedure - een apostille genaamd - bestaat uit het plaatsen van een apostille of annotatie op het administratieve document zelf die de authenticiteit bevestigt van de documenten die in een ander land zijn uitgegeven door de Barcelona European Business School. De ondertekenende landen van het XII Verdrag van de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht van 5 oktober 1961 erkennen daarom de authenticiteit van documenten die in andere landen zijn uitgegeven en voorzien zijn van de apostille. U kunt het apostilleproces hier bekijken.

Cadeautablet

Bij ENEB beschikken al onze studenten over de meest geavanceerde technologische middelen om hun studie zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Daarom ontvang je bij inschrijving voor een van onze masterprogramma's een gratis tablet om onbeperkt en in alle vrijheid te kunnen studeren.

Toegewijd aan het milieu, worden al onze studies 100% in digitaal formaat gegeven. Met ons studiemodel kun je alle inhoud van onze trainingsprogramma's volledig downloaden en bekijken op je tablet of een ander apparaat terwijl je comfortabel studeert, waar ook ter wereld.

Arbeidsuitwisseling

ENEB Het wordt erkend door de meest prestigieuze bedrijven in verschillende sectoren. Hun opleiding, aangepast aan de huidige realiteit van de arbeidswereld, stelt de student in staat perfect te functioneren in elk bedrijf en een veelbelovende professionele carrière uit te bouwen. Om dit mogelijk te maken heeft de school overeenkomsten met belangrijke bedrijven en een vacaturebank waar je wekelijks vacatures kunt ontvangen.

Locaties

  • Barcelona

    C/ Llull 321-329, 08019, Barcelona

Vragen