Keystone logo
© Carrianna Field
ENAE Business School

ENAE Business School

ENAE Business School

Invoering

Een toonaangevende business school

Bij ENAE Business School geloven we in de kracht van onderwijs om levens te veranderen en vooruitgang te boeken. Onze instelling, gevestigd in Murcia, Spanje, heeft een rijke geschiedenis in het bieden van hoogwaardig bedrijfsonderwijs aan studenten uit alle lagen van de bevolking.

Onze benadering van bedrijfseducatie is innovatief en vooruitstrevend. We streven ernaar om toonaangevend te blijven in de branche door de nieuwste onderzoeken en technieken in ons curriculum op te nemen. Onze toegewijde faculteitsleden zijn experts in hun respectieve vakgebieden en zetten zich in om een ongeëvenaarde leerervaring te bieden.

We zijn trots op de diverse en levendige gemeenschap bij ENAE. Onze studenten komen van over de hele wereld en brengen een schat aan verschillende perspectieven en ervaringen met zich mee. Deze diversiteit verrijkt de leerervaring en helpt onze studenten een globale mindset te ontwikkelen.

121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Missie

De missie van ENAE Business School is om hoogwaardige bedrijfseducatie te bieden die onze studenten in staat stelt te slagen in de competitieve wereldmarkt van vandaag. We doen er alles aan om onze studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en we streven naar een dynamische leeromgeving die innovatie, creativiteit en kritisch denken aanmoedigt.

Onze programma's zijn ontworpen om studenten de vaardigheden en kennis te bieden die ze nodig hebben om uit te blinken in hun gekozen vakgebied, terwijl onze diverse en inclusieve gemeenschap wereldburgerschap en cultureel begrip bevordert. Via onze geavanceerde programma's en toegewijde faculteit willen we onze studenten helpen hun volledige potentieel te bereiken en leiders in hun vakgebied te worden.

Bij ENAE bieden we een breed scala aan opleidingen, van postdoctorale tot executive programma's, evenals tal van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Onze programma's zijn ontworpen om studenten te helpen de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen in de huidige competitieve zakelijke omgeving.

Directe communicatie tussen zakelijke deelnemers, studenten en professoren vergemakkelijkt de ontwikkeling van kennis gericht op ondernemerschap en bedrijfsplanning die is afgestemd op de economische, culturele en sociale context waarin onze organisaties opereren.

waarden

Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door ons streven naar uitmuntendheid en onze kernwaarden verantwoordelijkheid, ondernemersmentaliteit en inclusiviteit. We zijn er trots op een toonaangevende instelling te zijn op het gebied van bedrijfseducatie en kijken ernaar uit om onze studenten de kennis en vaardigheden te blijven bieden die ze nodig hebben om te slagen in hun carrière.

Verantwoordelijkheid

ENAE gelooft in het belang van het goed vervullen van onze plichten en het goed doen volgens onze maatschappelijke en marktverantwoordelijkheid. ENAE beschouwt verantwoordelijkheid als een deugd die leidinggevenden en professionals moeten worden bijgebracht om persoonlijke en sociaal duurzame ontwikkeling te bereiken. Maatschappelijke en individuele verantwoordelijkheid leidt tot persoonlijke integriteit voor degenen die hun plichten ijverig vervullen. ENAE gelooft in coherentie en we leren niet wat niet werkt op datgene waar we niet in geloven.

Ondernemersgeest
ENAE ondersteunt en bevordert de ondernemersgeest sterk. Deze geest vormt de kern van innovatie, alternatief denken en besluitvorming op zoek naar waardecreatie. Deze zoektocht naar waardecreatie en risicoacceptatie zit in het weefsel van onze business school.


Uitmuntendheid
Eis en strengheid in ons onderwijs zijn niet in strijd met openheid en flexibiliteit voor nieuwe methodologische benaderingen. Degenen die op ENAE Business School met elkaar omgaan, verbinden ook de excellentie in onderwijslevering aan respect voor intellectueel eigendom en het verantwoorde gebruik van informatie.

inclusiviteit

De acceptatie en het begrip van culturele en persoonlijke diversiteit is een zeer positief kenmerk en kracht, ook in deze groeiende geïntegreerde wereld met zijn toenemende onderlinge verbondenheid tussen mensen, landen en culturen.

121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Onze campus

ENAE Business School is gevestigd in Murcia, Spanje, in het hart van de Middellandse Zeekust. Onze campus is gelegen in een levendige en dynamische stad en biedt onze studenten een rijke culturele en sociale ervaring.

Onze campus is modern en goed uitgerust, een leerruimte van 2.200 vierkante meter die studenten alles biedt wat ze nodig hebben om te slagen in hun studie. Onze 10 klaslokalen en onze 3 werkkamers zijn ruim en comfortabel, en we hebben een breed scala aan ultramoderne faciliteiten, waaronder een computerlokaal met 31 geavanceerde computerwerkplekken, een bibliotheek en een documentatieruimte.

Naast onze uitstekende faciliteiten is onze campus ook omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Murcia staat bekend om zijn milde klimaat en adembenemende landschappen, en onze campus ligt op korte afstand van de Middellandse Zee en de nabijgelegen bergen. Dit biedt onze studenten volop mogelijkheden om van het buitenleven te genieten en de schoonheid van de regio te ervaren.

Over het algemeen is onze campus een geweldige plek om te studeren en te wonen, en biedt het onze studenten alles wat ze nodig hebben om te slagen in hun studie en te genieten van een veelzijdige universitaire ervaring.

121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

Waarom ENAE?

Empowerment van de volgende generatie bedrijfsleiders

ENAE Business School is een toonaangevende educatieve particuliere instelling die de ontwikkeling van bedrijven internationaal bevordert.

Door het gebruik van casestudy's en onze innovatieve bedrijfssimulator, die teamwerk aanmoedigt en deelnemers vertrouwd maakt met de uitdagingen waarmee ze in het bedrijfsleven te maken zullen krijgen, garanderen we onze studenten kwaliteitsvol, dynamisch en innovatief postdoctoraal onderwijs.

Getalenteerde faculteitsleden

Bij ENAE Business School zijn we trots op onze meer dan 250 toegewijde en getalenteerde faculteitsleden die deel uitmaken van ons docententeam. Onze professoren zijn experts in hun respectieve vakgebieden en doen er alles aan om onze studenten een ongeëvenaarde leerervaring te bieden.

Onze professoren komen uit een breed scala aan academische en professionele achtergronden en brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee uit verschillende culturele en zakelijke omgevingen. Deze diversiteit binnen onze faculteit helpt onze studenten een echt mondiaal perspectief op bedrijfseducatie te bieden.

Bouwen aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden


Bij ENAE Business School zijn we trots op onze sterke banden met het bedrijfsleven. Meer dan 350 aangesloten bedrijven en 500 corporate recruiters vertrouwen op ons om hun werknemers bedrijfsopleidingen van hoge kwaliteit te bieden.

Daarnaast werken we nauw samen met meer dan 300 bedrijven en andere relevante instellingen. Deze samenwerking helpt ons om een innovatieve en vooruitstrevende benadering van bedrijfseducatie te ontwikkelen.

We bieden ook een scala aan ondersteunende diensten om onze studenten te helpen slagen. Ons kantoor voor loopbaanontwikkeling biedt begeleiding en ondersteuning om onze studenten te helpen bij het vinden van stages en werkervaring, en we hebben een hoog werkgelegenheidspercentage: 98% van onze studenten vindt werk binnen 12 maanden na afstuderen.

Internationale aanwezigheid

Bij ENAE Business School zijn we trots op onze sterke internationale aanwezigheid en de diverse gemeenschap van studenten en docenten die het ons heeft helpen opbouwen. Onze instelling is gevestigd in Murcia, Spanje, maar ons bereik reikt veel verder dan onze campusgrenzen, met name de VS, Europa en Latijns-Amerika.

Onze internationale aanwezigheid wordt weerspiegeld in de diversiteit van onze studentenpopulatie. We hebben studenten van over de hele wereld, die een schat aan verschillende perspectieven en ervaringen met zich meebrengen. Deze diversiteit verrijkt de leerervaring en helpt onze studenten een globale mindset te ontwikkelen.

Naast ons diverse studentenbestand hebben we ook partnerschappen en samenwerkingsverbanden opgezet met instellingen en organisaties van over de hele wereld. Deze partnerschappen bieden onze studenten toegang tot een breed scala aan studiemogelijkheden in het buitenland en internationale stages, waardoor ze waardevolle ervaring kunnen opdoen en hun professionele netwerk kunnen uitbreiden.

ENAE Business School is een uitstekende keuze voor iedereen die een bedrijfsopleiding wil volgen. We bieden een dynamische en uitdagende leeromgeving die onze studenten helpt de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen in de competitieve wereldmarkt van vandaag.

Campusfuncties

Onze campus ligt in een levendige en dynamische stad en biedt onze studenten een rijke culturele en sociale ervaring.

Onze campus is modern en goed uitgerust, een leerruimte van 2.200 vierkante meter die studenten alles biedt wat ze nodig hebben om te slagen in hun studie. Onze 10 klaslokalen en onze 3 werkkamers zijn ruim en comfortabel, en we beschikken over een breed scala aan ultramoderne faciliteiten, waaronder een computerlokaal met 31 geavanceerde computerwerkstations, een bibliotheek en een documentatieruimte.

Naast onze uitstekende faciliteiten is onze campus ook omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Murcia staat bekend om zijn milde klimaat en adembenemende landschappen, en onze campus ligt op korte afstand van de Middellandse Zee en de nabijgelegen bergen. Dit biedt onze studenten volop mogelijkheden om van het buitenleven te genieten en de schoonheid van de regio te ervaren.

Over het algemeen is onze campus een geweldige plek om te studeren en te wonen, en biedt het onze studenten alles wat ze nodig hebben om te slagen in hun studie en te genieten van een veelzijdige universitaire ervaring.

  toelatingen

  Ons toelatingsproces is stressvrij. Bovendien hoef je pas te betalen als je na het persoonlijk gesprek wordt aangenomen.

  Zodra je het collegegeld van 500 euro hebt betaald, sturen wij je binnen 7 dagen de visumdocumenten toe. Daarnaast ontvangt u een link en een code voor een gratis visumadviesgesprek met onze visumadviseurs.

  Houd er rekening mee dat we in veel landen over de hele wereld agenten en vertegenwoordigers hebben aangesteld. Raadpleeg dan je studieadviseur.

  Ranglijsten

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Murcia

   Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain, 30100, Murcia

   Vragen