Keystone logo
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics Ma in de internationale betrekkingen (scriptie / niet-thesis)
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Ma in de internationale betrekkingen (scriptie / niet-thesis)

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Arts in Internationale Betrekkingen wordt aangeboden hetzij als een terminal programma of in de voorbereiding op PhD-niveau studies. Kandidaten moeten een BA-graad in aanverwante gebieden hebben verkregen. Het is ook een productieve mate worden uitgevoerd door mid-career ambtenaren van publieke en private organisaties. Bovendien is de MA-programma biedt de basis voor een Ph.D. Program. Het programma is ontworpen interdisciplinair te zijn, een ontwerp dat de complexiteit van het terrein van de internationale betrekkingen, de toenemende onderlinge afhankelijkheid van de sociale wetenschappen weerspiegelt, en de diversiteit aan beroepen dat de afgestudeerden wordt verwacht om te confronteren in de publieke en private sector. Instructie is sterk gericht op onderlinge afhankelijkheid en onderzoek, met als gevolg kritisch denken, debat, en peer feedback.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers wordt verwacht dat zij de algemene vereisten van het Instituut toelating voldoen. In het algemeen, studenten die willen een bepaalde graduate programma in de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen na te streven, maar voltooide een BA / BS in een ander gebied kan worden toegelaten tot het programma, onder voorbehoud van het succesvol afronden geselecteerde voorwaarde cursussen uit de verwante afdeling.

Faculty Research Interesses

Conflictoplossing; omvat een focus op regionale kwesties die een focus op Cyprus studies omvat. Beleidsanalyse buitenlandse en strategische besluitvorming met een focus op Turkse zaken (dwz Turkse buitenlands beleid, de betrekkingen van Turkije en de EU, en het conflict in Cyprus), evenals bredere buitenlands beleid relaties, waaronder de Verenigde Staten buitenlands beleid en internationale diplomatie. Hedendaagse Midden-Oosten, met inbegrip overgangen van monarchieën naar republieken en populaire eisen voor verandering in het Midden-Oosten. Global Political Economy; richt zich op de gevolgen van de globalisering / regionalisme op de samenleving, de uitbreiding van de EU en Europeanisering. Internationaal recht; gespecialiseerd in internationale mensenrechten en democratisering, het internationaal recht, geschillenbeslechting

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen