Keystone logo
Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Invoering

Een Opmerkelijk Curriculum voor Tomorrow Business Leaders

College Eastern Michigan University's van bedrijf (COB) biedt een innovatieve, cutting-edge curriculum dat studenten van vandaag rust voor morgen mondiale zakelijke omgeving. Het COB heeft tal van programma's die samenwerken met het bedrijfsleven, zodat studenten praktische ervaring in het werken op de huidige zakelijke kwesties. Veel COB programma's hebben een internationale component, een afspiegeling is van onze mondiale economie en veel van onze faculteit leden zijn vaak erkend voor hun onderwijs excellentie op het departement, college en universitair niveau.

Wij nodigen u uit om de spannende mogelijkheden die u te wachten in het College of Business verkennen, uitgeroepen tot een van de beste in de natie voor het tiende achtereenvolgende jaar door de Princeton Review.

Mission Statement

Om de economische ontwikkeling van het zuidoosten van Michigan te ondersteunen door het opstellen van de afgestudeerden om effectief uit te voeren in het wereldwijde bedrijfsleven. Wij ontwikkelen uitstekende zakelijke professionals door middel van een strenge, toegepast leerzame ervaring.

Visie

Wij streven ernaar om te worden erkend als leider ten zuidoosten van Michigan in de toegepaste het bedrijfsleven het onderwijs, de ontwikkeling van de uitstaande zakelijke professionals met globale visie.

Accreditatie

College of Business EMU blijft door het te worden erkend Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Het is de eerste accreditatie-agentschap voor professionele zakelijke onderwijs op het collegiale niveau wereldwijd. Onze undergraduate programma's in eerste instantie werd erkend in 1974 en onze graduate programma's in 1982.

AWARDS

Princeton Review "Outstanding" Business School

Gedurende tien opeenvolgende jaren, heeft de Princeton Review naam College of Business van de EMU een "uitstekende" business school. Het onderwijs bedrijf beschikt over Oost in de 2013 editie van zijn boek "The Best 296 Business Schools." De Princeton Review stelt de lijst op basis van de onderzoeken van de 19.000 studenten van de 296 business schools in het boek, maar ook op school gerapporteerde gegevens. De studenten werden gevraagd naar hun scholen academici, studenten en het leven op de campus, maar ook over zichzelf en hun carrière plannen.

Als je in een niet-Engels sprekend land woont, Eastern Michigan University - College of Business dat je een examen Engels aflegt. Garanderen uw stoel bij de volgende TOEFL-test in uw omgeving. Vergeet niet, zitplaatsen is beperkt en walk-ins worden niet geaccepteerd. Schrijf je vandaag.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Ypsilanti

    300 West Michigan Avenue 306 Gary Owen Building , 48197, Ypsilanti

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen