Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Invoering

emTunis Business School is de eerste Afrikaanse managementschool die zich toelegt op executive training. gevestigd in Tunis, de hoofdstad van TUNESIË, bieden we leidinggevenden programma's met een zeer hoge toegevoegde waarde die hen in staat stellen hun potentieel te overtreffen en bedrijven te helpen ongekende uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen in te slaan.

Om deze doelstellingen te bereiken, bieden we verschillende trainingsmethodes aan: online, op locatie met een reeks bootcamps, een mix van twee,… je krijgt systematisch een schema dat rekening houdt met de werkdruk die je in je bedrijf hebt.

Tunesië is een Afrikaans, mediterraan en Arabisch land. Op een uur rijden van Europa en met een geschiedenis van etnische vermenging van meer dan 3000 jaar, is Tunesië ongetwijfeld de beste plek ter wereld om diversiteit, inclusie en tolerantie te onderwijzen. emTunis Business School is de enige Business School ter wereld die haar executive programma's in drie talen aanbiedt: Engels, Frans en Arabisch.

Als u net als wij overtuigd bent van het potentieel van de kansen en synergieën die kunnen bestaan tussen Afrika, Europa en het Midden-Oosten, dan is emTunis uw beste partner om u uit te rusten en uw capaciteiten te versterken om deze kansen beter te benutten.

Locaties

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Vragen