Keystone logo
Empire College

Empire College

Empire College

Invoering

Welkom bij Empire College in Santa Rosa, Californië

Empire College , opgericht in 1961 om aan de behoeften van het personeelsbestand te voldoen, heeft meer dan 11.000 afgestudeerden. Het is gelegen in Santa Rosa, Californië, slechts een uur ten noorden van de San Francisco Bay Area in het hart van de wijnstreek Sonoma County. Erkend voor het inspireren van burgerbetrokkenheid en het bereiken van zinvolle, meetbare resultaten in de gemeenschap, werd Empire College in 2012-2015 met onderscheiding benoemd tot president Obama's Higher Education Community Service Honor Roll. Bovendien werd de Empire Board of Directors in 2015 door de Board of Supervisors van Sonoma County erkend als een van de vijf Jefferson Award-ontvangers.

Empire College missie van Empire College is om studenten een positieve, ondersteunende onderwijsomgeving te bieden die het gevoel van eigenwaarde bevordert en hen de mogelijkheid biedt om te slagen in de loopbaan van hun keuze.

Onze gerichte, praktische curricula en universiteitsomgeving zijn gericht op de inzetbaarheid van studenten, waarmee we tegemoetkomen aan onze toegevoegde missie om werkgevers te voorzien van gekwalificeerde afgestudeerden wiens werkvaardigheden en arbeidsethos voldoen aan de eisen van de industrie.

Een opleiding aan Empire College betekent leren wat er nodig is om het in de echte wereld te maken, en leren wat er nodig is om te slagen in een carrière.

Locaties

  • Santa Rosa

    Cleveland Avenue,3035, 95403, Santa Rosa

    Opleidingen

    Vragen