Keystone logo
Emmanuel College

Emmanuel College

Emmanuel College

Invoering

Emmanuel College - een katholieke, gemengde, residentiële, vrije kunsten en wetenschappen college in Boston - leidt sinds 1919 kritische denkers, ethische besluitvormers en gemeenschapsleiders op.

Emmanuel, opgericht in 1919 door de Sisters of Notre Dame de Namur als de eerste katholieke school voor vrouwen in New England, is tegenwoordig een gemengde, residentiële universiteit met een campus van 17 hectare in het hart van de educatieve, wetenschappelijke, culturele en medische gemeenschappen van Boston. Emmanuel schrijft meer dan 2.000 studenten in, waaronder 1.800 traditionele studenten uit 35 staten en territoria en 42 landen.

Op het Emmanuel College kruisen innovatie en excellentie in de vrije kunsten en wetenschappen elkaar met ervaringsgerichte leermogelijkheden, waaronder samenwerking tussen student en faculteit op het gebied van onderzoek en wetenschap; een stageparticipatie van 100%; studieprogramma's in het buitenland; service leren; en tal van co-curriculaire activiteiten die betrokkenheid en leiderschap bevorderen. Het College biedt meer dan 70 majors, minors en concentraties in de kunsten, geesteswetenschappen, wetenschappen, bedrijfsleven, onderwijs en verpleegkunde, samen met graduate-programma's in onderwijs, verpleegkunde en management, verspreid over vijf academische scholen.

In alle aspecten van de onderwijservaring streeft Emmanuel ernaar om studenten een onvergelijkbare basis te bieden voor een leven lang inzetbaar zijn op een markt die wordt gekenmerkt door constante verandering. Nu, in de tweede eeuw, bevestigt het College zijn toewijding aan zijn educatieve missie en aan leerervaringen uit de echte wereld in Boston en daarbuiten. Als gevolg hiervan gaan de afgestudeerden van het College elk jaar door naar master- en doctoraatsprogramma's aan prestigieuze universiteiten en naar functies in een breed scala aan beroepen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Boston

    Fenway,400, 02115, Boston

    Vragen