Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Invoering

Emirates College for Advanced Education (ECAE) is de thuisbasis van een speciale voorbereiding van de docent-programma, en de school development center. ECAE is een Abu Dhabi regering instelling van hoger onderwijs gelieerde Abu Dhabi Raad Onderwijs (ADEC). Het college werd opgericht om undergraduate en postgraduate opleidingen en professionele ontwikkeling te bieden voor het in dienst opvoeders met een verbintenis tot het spelen een belangrijke rol in de modernisering van het onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten, en het verstrekken van onderwijsonderzoek oplossingen voor de natie. Het college biedt momenteel een bacheloropleiding en is onderscheiden voor uitgebreide practicum en mentoring kansen voor haar studenten. De voertaal in het ECAE is Engels. ECAE breidt haar undergraduate programma, de invoering van nieuwe gediplomeerde programma's en het verhogen van de onderzoekscapaciteiten.

ECAE blijft een nieuwe generatie afgestudeerde leraren en het onderwijs leiders voor te bereiden te inspireren, te machtigen en te onderwijzen.

Missie, visie en doelen

Visie

ECAE zal een onderzoek van wereldklasse op basis waarvan het College afgestudeerden zijn erkend als transformationele opvoeders in de scholen van de Verenigde Arabische Emiraten en daarbuiten.

Missie

Het College zal voorbereiden en continu verbeteren van de uitstaande leraren en educatieve leiders om de economische en sociale ambities van Abu Dhabi en de VAE vooruit door op onderzoek gebaseerde studie.

institutionele Doelen

Reputatie for Excellence:

Het ontwikkelen van een reputatie als de bestemming van keuze voor hoge bereiken studenten die docenten in de Verenigde Arabische Emiraten en voor hoogopgeleide en ervaren nationale en internationale faculteit geworden.

Student Focus:

Maak een leerling-gerichte omgeving die uitmuntendheid stimuleert in het onderwijs en leren, ondersteund door een erkende wereldklasse curriculum en student leeromgeving.

partnership:

Maak de nationale en internationale mogelijkheden tot samenwerking die de student leerervaring.

Onderzoek:

Maak en een internationaal erkend en gerespecteerd cultuur van het onderzoek te bevorderen; blijk van een toezegging aan de wetenschap, innovatie en best practices met een specifieke focus op het onderwijzen en leren in een tweetalige cultuur.

Community Engagement:

Engage met de belanghebbenden en de bredere gemeenschap zorgen ECAE is een gewaardeerde bijdrage aan, en deelnemer aan het leven van de Verenigde Arabische Emiraten.

Assessment:

Opzetten van een Centre of Excellence voor Assessment binnen ECAE die duidelijke normen voor potentiële studenten sets te ontmoeten om te studeren binnen het college; meet de prestatie van studenten over de Emiraat; en vormt de basis van het in licentie geven van de leerkrachten ondersteund door professionele ontwikkelingsprogramma's.

Institutionele Effectiviteit:

Maak een college-brede inzet voor institutionele effectiviteit in alle academische en administratieve functies.

Locaties

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Opleidingen

Vragen