Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Invoering

Met spraak en communicatie als twee van onze stichtende disciplines is het Emerson College sinds de oprichting in 1880 toegewijd aan communicatie en kunst. De afdeling Communicatiewetenschappen en -stoornissen blijft vandaag de dag innoveren en onderzoek en onderwijs bevorderen binnen deze steeds belangrijker wordende disciplines.

Met campussen in Boston, Los Angeles en Nederland steekt Emerson zijn energie en cultuur van innovatie in elk van zijn bachelor- en masteropleidingen - online en op de campus, in de VS en daarbuiten. Onze diverse gemeenschap stimuleert nieuwsgierigheid en creatief denken, die onze studenten en afgestudeerden gebruiken om onze 21e-eeuwse samenleving vorm te geven.

Over de afdeling Communicatiewetenschappen en -stoornissen

Emersons afdeling Communicatiewetenschappen en -stoornissen is al meer dan 80 jaar gewijd aan het helpen van mensen bij het overwinnen van uitdagingen die samenhangen met spraak, taal en andere communicatiestoornissen. De baanbrekende programma's op bachelor- en masterniveau van de afdeling bereiden studenten voor op een reeks loopbanen in het vakgebied, waaronder spraak-taalpathologie, audiologie en ergotherapie.

De afdeling Communicatiewetenschappen en -stoornissen staat bekend om als voorloper op het gebied van onderzoek en heeft een reputatie van uitmuntendheid in de klinische voorbereiding van professionals in het veld.

Locaties

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Vragen