Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Invoering

Een traditie van uitmuntendheid uitbreiden

Het begon allemaal in 1925 met de oprichting van de Embry-Riddle Company op Lunken Airport in Cincinnati, Ohio. Vervolgens, het volgende voorjaar, opende het bedrijf de Embry-Riddle School of Aviation. Wat begon als een eenvoudig plan om piloten van luchtvaartmaatschappijen op te leiden, groeide in 1970 uit tot een vertrouwde universiteit. Tegenwoordig heeft de Embry-Riddle Worldwide Campus een wereldwijd erkend leersysteem dat gebruikmaakt van online en persoonlijke instructie en een netwerk van onderwijsfaciliteiten die zijn ontworpen om ondersteuning van de vooruitgang van studenten in de VS, over de hele wereld en nu in Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University biedt opleidingen aan via partnerschappen in Singapore. In samenwerking met de Singapore Aviation Academy (SAA) biedt Embry-Riddle parttime, afgestudeerde bezorgprogramma's aan, speciaal voor werkende professionals. Onze nieuwste samenwerking met ERC Institute stelt Embry-Riddle in staat om parttime en fulltime undergraduate graden aan te bieden aan studenten die hun bachelordiploma willen behalen, zowel tijdens het werk als voordat ze aan het werk gaan. De samenwerking met het ERC Institute stelt Embry-Riddle ook in staat om internationale studenten uit de omliggende regio naar Singapore te halen om een diploma te behalen.

Gesteund door het prestige van Embry-Riddle Aeronautical University, 's werelds oudste en grootste universiteit gespecialiseerd in luchtvaart en ruimtevaart, bieden onze partnerschappen in Singapore studenten hetzelfde kwaliteitsonderwijs dat je zou krijgen op een van onze campussen in het buitenland.

Missie Embry-Riddle Asia Mission:"De mogelijkheid van Embry-Riddle Aeronautical University om hoger onderwijs en onderzoek op het gebied van luchtvaart en ruimtevaart in belangrijke landen van de regio Azië-Pacific uit te breiden"

Administratie

Toen de Embry-Riddle Aeronautical University besloot zich in Azië te vestigen, was Singapore een logische keuze. Met nauwe Amerikaanse banden en een pro-educatieve omgeving was Singapore een aantrekkelijke locatie voor onze eerste campus in Azië. Singapore is de thuisbasis van een diverse gemeenschap van hardwerkende getalenteerde individuen, en dat is precies wat de universiteit nodig heeft om haar toewijding aan uitmuntende educatie te behouden. Administratieve bureaus ondersteunen de missie van de universiteit door uitgebreide diensten te verlenen aan de belanghebbenden van de universiteit en aan de bredere gemeenschap.

Embry-Riddle Aeronautical University, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. is een volledige dochteronderneming van Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.). Het bedrijf wordt namens ERAU Inc. bestuurd door een raad van bestuur die wordt voorgezeten door de kanselier van ERAU's Worldwide Campus, en wordt benoemd tot leden van zowel ERAU Inc. als de Worldwide Campus, met het hoofd van Azië, die ambtshalve lid is. .

De missie van de Raad van Bestuur is ervoor te zorgen dat de activiteiten van ERAU Asia in overeenstemming zijn met de wetten van de Verenigde Staten en Singapore, de accreditatienormen van de South Association of Colleges and School (SACS), relevante lokale autoriteiten en haar activiteiten handhaaft in overeenstemming met de statuten van de Singapore Companies Act, CAP 50.

Opleiden buiten de klas

Faculteit aan Embry-Riddle Aeronautical University zijn meer dan docenten. Ze delen een passie voor luchtvaart en ruimtevaart die veel verder reikt dan het klaslokaal. Velen van hen bekleden gedurende de dag een fulltime industriepositie en delen met u hun schat aan praktijkervaringen. Ze bevorderen partnerschappen met collega-professionals en internationale bedrijven om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de sector en ervoor te zorgen dat het curriculum voldoet aan de behoeften van werkgevers.

Veel van de docenten die Embry-Riddle-cursussen in Singapore geven, zijn vanuit de Verenigde Staten ingevlogen om les te geven. Sommige van onze voltijdse faculteiten uit de Verenigde Staten wonen ook in Singapore met een rotatie van twee jaar via Singapore.

Faculteitsleden die in de omgeving van Singapore wonen, hebben nog steeds een vergelijkbare achtergrond als onze faculteit in de Verenigde Staten, omdat ze hetzelfde hoogwaardige onderwijs hebben genoten en dezelfde kwalificaties hebben, omdat ze voldoende tijd hebben besteed aan leren, werken en wonen in de Verenigde Staten.

partnerships

Embry-Riddle Asia is verheugd aanwezig te zijn in Singapore, dat snel een wereldwijde hub voor de luchtvaart is geworden. Door samen te werken met regionale universiteiten en belangrijke spelers bij het geven van luchtvaarteducatie, wil Embry-Riddle graag bijdragen aan het opbouwen van de talent- en mankrachtpool die nodig is om de luchtvaart- en ruimtevaartsector van Singapore naar een nieuw niveau te tillen. En door deze partnerschappen kunnen we u een wereldwijd gerenommeerde opleiding bieden zonder lessen in het buitenland te volgen. Of je nu deelneemt aan onze blended delivery-cursussen of klassikale opleidingen, je krijgt hetzelfde Embry-Riddle-diploma dat wordt uitgereikt op een van onze andere wereldwijde of Amerikaanse locaties.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg
Embry-Riddle Aeronautical University Asia / Embry-Riddle Aeronautical University Asia


accreditatie

Embry-Riddle Aeronautical University - inclusief de Daytona Beach Campus, de Prescott Campus en de Worldwide Campus - is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om diploma's te verlenen op het niveau van associate, baccalaureaat, master en doctoraat. Neem contact op met de Commission on Colleges op 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097, of bel +1 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Embry-Riddle Aeronautical University. Embry-Riddle Aeronautical University - Azië maakt deel uit van de Embry-Riddle Worldwide-campus.

Embry-Riddle Aeronautical University heeft goedkeuring van de Southern Association of Colleges and Schools en de relevante lokale autoriteiten om opleidingen in Singapore te verzorgen. Studenten in Azië studeren af met dezelfde kwalificatie als die van onze campussen in de Verenigde Staten.

Waarom studeren in Singapore?

Behalve dat het een wereldwijde luchtvaarthub is, is Singapore een van 's werelds meest kosmopolitische steden, met een fascinerende mix van culturen en levensstijlen die een ongeëvenaarde levenskwaliteit creëren. Voor Embry-Riddle-studenten is de stad zelf een belangrijk onderdeel van hun educatieve ervaring.

De ideale locatie van Singapore maakt het ook een uitstekende uitvalsbasis om door de regio te reizen, met China, Vietnam, Cambodja, Thailand of India (om er maar een paar te noemen) op slechts een paar korte vlieguren.

Locaties

  • Singapore

    Bukit Timah Road,75 #02-01/02 Boon Siew Building, 229833, Singapore

Vragen