Keystone logo
Elon University

Elon University

Elon University

Invoering

Elon is een selectieve, middelgrote particuliere universiteit die bekend staat als een nationaal model voor betrokken en ervaringsgericht leren. Studenten werken nauw samen met docenten die zich toeleggen op uitstekend onderwijs en wetenschap. Het curriculum is gebaseerd op de traditionele vrije kunsten en wetenschappen en wordt aangevuld met nationaal geaccrediteerde professionele en graduate programma's.

Voordat Elon

Het Alamance County-gebied werd voor het eerst bewoond door Siouansprekende Indiaanse stammen, waarbij de Occaneechi de meest dominante waren in 1650. Europese ontdekkingsreizigers waren in de regio aan het eind van de 17e eeuw en de eerste landtitels werden opgeëist door de Engelsen. De staat North Carolina gaf in 1818 eigendom in dit gebied aan landmeter Hugh Mulhollan. In 1889 gaven of verkochten verschillende eigenaren en boeren van Alamance County-molen percelen grond voor de locatie van een nieuwe onderwijsinstelling genaamd Elon om de plaats in te nemen van het nabijgelegen Graham. College.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Elon

    Campus Drive,50, 27244, Elon

    Vragen