Keystone logo
Elms College MA in toegepaste theologie
Elms College

MA in toegepaste theologie

Chicopee, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Arts in Applied Theology (MAAT) is een opleiding voor religieuze opvoeders, pastorale bedienaren en ander outreachend personeel. Het programma is zowel gefocust als flexibel en voldoet aan de behoeften van studenten die de belangrijkste disciplines van de theologie willen verkennen om een solide kennisbasis te creëren voor het begrijpen van de aard van het kerkelijk leven en de praktijk. Ons programma is niet beperkt tot leden van de rooms-katholieke traditie. Afgestudeerden zijn ook leden van de lutherse, methodistische en bisschoppelijke tradities.

Onze afgestudeerden werken als lekenpastoraal medewerkers, directeuren van religieus onderwijs, katholieke liefdadigheidsinstellingen of andere instellingen voor sociale rechtvaardigheid, en andere belangrijke ministeries op diocesaan en parochieniveau. Ze zijn even succesvol in het afronden van geavanceerde diploma's en werken in gemeenschapsdienst en non-profitorganisaties die de kwaliteit van leven van mensen overal verbeteren. Ze maken een verschil.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen