Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Invoering

De Estse IT College

De Estonian Information Technology College is de toonaangevende IT-instelling van de toegepaste hoger onderwijs in Estland. Wat maakt de IT College bijzonder maakt is de wetenschappelijke staf dat alle professionals in het veld zijn - een derde van alle docenten komen uit IT-bedrijven en bedrijf of staat IT-afdelingen.

De sterke punten van de Estse IT College zijn gebaseerd op jaren van het onderwijs en de ontwikkeling werk met behulp van ons netwerk van hoogopgeleide en ervaren specialisten van de Estlandse ICT-sector, de derde sector en de academische wereld.

Om goed uitgebalanceerd kenniseconomie onderwijs te verzorgen en de praktijk gerichte opleiding, IT College werkt zeer nauw samen met zowel de oprichter universiteiten alsook met ICT-industrie in Estland. Goede buren van de Estse IT College zijn Tallinn University of Technology en Tallinn Technology Park Tehnopol. Het onderwijs in IT College is verrijkt door middel van internationale samenwerking en netwerken met meer dan twintig hoger onderwijs partners in verschillende Europese landen.

Missie

De College`s missie is het bieden van de beste toegepaste IT-onderwijs in de regio, het samenbrengen van high-tech know-how en de praktische behoeften van de informatiemaatschappij, terwijl ze de as van zijn ontwikkeling.

Estse IT College is een particuliere non-profit instelling voor hoger onderwijs (UAS - University of Applied Sciences), opgericht in 2000 en is eigendom van de Estse Information Technology Foundation (EITF). Oprichters van EITF demonstreren unieke publiek-private samenwerking in het land - ze zijn: staat, vertegenwoordigd door het Estse ministerie van Onderwijs en Onderzoek, twee grootste Estse universiteiten - Tallinn University of Technology en de Universiteit van Tartu, en private sector, vertegenwoordigd door de Estse Telecom en associatieproces van informatietechnologie en telecommunicatie.

Foundation en samenwerking

De eigenaar van het IT College, de Estse Information Technology Foundation, opgericht door de Republiek Estland (vertegenwoordigd door het ministerie van Onderwijs en Onderzoek), de Universiteit van Tartu, de technische universiteit van Tallinn, AS Eesti Telekom, en de Estse Vereniging van informatietechnologie en telecommunicatie.

De belangrijkste sponsors van het College zijn SPSS, Sybase, Swedbank, de Zweedse Business Development Agency NUTEK, Oracle en Microsoft, maar ook TeliaSonera. Het college ontvangt aanzienlijke bijdragen van Hewlett-Packard, Elion, Cisco Systems en EMT.

De samenwerking met Cisco Systems, Microsoft en Oracle gaat om de internationale certificeringsprogramma's Cisco Network Academy (CCNP en CCNA), Microsoft IT Academy en MSDN AA en Oracle Academic Initiative.

De Estse Information Technology Foundation (EITF) doelen zijn om te helpen bij de voorbereiding van de hoog gekwalificeerde IT-specialisten en om informatie en communicatie technologie-gerelateerde ontwikkeling te ondersteunen in Estland. Voor deze doeleinden richtte de Foundation en beheert de Estse IT College en adminsters het nationale steunprogramma voor ICT in het hoger onderwijs "Tiger University."

Locaties

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Vragen