Keystone logo
© EIGSI
EIGSI La Rochelle – École d'Ingénieurs Généralistes

EIGSI La Rochelle – École d'Ingénieurs Généralistes

EIGSI La Rochelle – École d'Ingénieurs Généralistes

Invoering

EIGSI La Rochelle is een post-baccalaureaat generalistische technische school.

De school biedt wetenschappelijke, humanistische opleiding, met technische knowhow en resoluut geleid door MVO in zijn maatschappelijke, ecologische en economische dimensies.

EIGSI, opgericht in 1901 in Parijs, is een van de oudste technische scholen in Frankrijk.

Het succes van studenten staat centraal in onze missies

Het succes van de studenten is het belangrijkste doel van onze ambitie. Bij EIGSI staan ingenieursstudenten centraal in een actieve pedagogie en nemen ze volledig deel aan de opbouw van hun professionele project met de hulp van de docententeams tijdens hun gepersonaliseerde cursus.

EIGSI-afgestudeerden slagen op alle professionele gebieden dankzij hun veelzijdige profiel, waardoor ze over de persoonlijke vaardigheden beschikken die bedrijven zoeken, zoals behendigheid, luisteren, leiderschap, kritisch denken en communicatie.relationele intelligentie.

EIGSI La Rochelle: een winnende keuze

EIGSI La Rochelle, dat gebaseerd is op vijf fundamentele waarden, hecht veel belang aan de nabijheid van haar ingenieursstudenten en aan hun dagelijkse ondersteuning bij hun studies.

Het EIGSI heeft inderdaad innovatieve systemen opgezet om zijn studenten tijdens hun studie te ondersteunen. De kern van dit systeem zijn menselijke relaties, persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en openheid voor anderen. Aan het einde van de cursus kunnen studenten op een ethische manier weloverwogen professionele keuzes maken.

Kiezen voor EIGSI betekent een voordelige keuze maken. Dit voordeel is te danken aan een uitzonderlijke studieomgeving, de kwaliteit van het onderwijs en het educatieve project van EIGSI. Dit voordeel is ook te danken aan een opleiding die de student ondersteunt bij de opbouw van zijn professionele project en aan een arbeidsmarkt die op zoek is naar generalistische ingenieurs opgeleid bij EIGSI.

Een school die resoluut naar het internationale is gekeerd

EIGSI is een toonaangevende internationale school. De school wordt op dit gebied regelmatig gerangschikt onder de beste technische scholen in Frankrijk. EIGSI biedt met name 45 duale opleidingen over de hele wereld en onderwijst acht talen (Japans, Chinees, Portugees, Italiaans, Arabisch, Duits, Spaans en Engels) op zijn school.

Openheid van geest en ervaring met interculturaliteit zijn zeer gewaardeerde eigenschappen op de internationale arbeidsmarkt.

Open dagen

Ontdek de EIGSI op 28 januari en 4 maart 2023

Locaties

  • La Rochelle

    26 rue de Vaux de Foletier, 17041, La Rochelle

Vragen