Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Invoering

Het European Higher Education Institute is een instelling voor voortgezet onderwijs die hoogwaardige online postdoctorale en masterprogramma's aanbiedt die studenten voorbereiden op een succesvolle carrière in de opkomende economie. Onze missie is het bevorderen van academische excellentie en de prestaties van studenten door middel van een transformatieve en toegankelijke onderwijservaring met een sterke focus op innovatie, technologie en creativiteit. Geaccrediteerd door MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, met licentienummer 2023-05, hanteert de instelling een rigoureus, inclusief en toegankelijk onderwijssysteem, geïnspireerd door de principes en kwaliteitsnormen van de EHEA - European Higher Education Area.

Wij bereiden verantwoordelijke leiders voor om het bedrijfsleven en de samenleving te transformeren

Ons hoofddoel is het ontwikkelen van de wereldleiders van morgen, door het bieden van een ondersteunende online onderwijsomgeving die individueel talent en potentieel bevordert, verschillende perspectieven omarmt en kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden bevordert.

Hoogwaardige online masteropleidingen toegankelijk voor een wereldwijd publiek

Met de EHEI-masterprogramma's kunnen studenten met verschillende achtergronden en leeftijden een geaccrediteerd diploma behalen door altijd en overal te studeren, dankzij de steun van uitstekende professoren en erkende marktleiders. Onze masteropleidingen zijn ontworpen om te reageren op de opkomende vraag van de arbeidsmarkt door middel van een innovatief curriculum van hoge kwaliteit dat beschikbaar is in een handig en flexibel formaat.

Het online onderwijsmodel van de instelling biedt studenten veel voordelen, zoals de mogelijkheid om hun eigen leertempo te bepalen, werk en studie in evenwicht te brengen en een aangepaste aanwezigheid te krijgen op basis van individuele vereisten en vaardigheidsniveau. Dankzij verschillende technologische hulpmiddelen kunnen studenten hun carrière verbeteren en hun professionele voorsprong behouden, terwijl ze hun kennis en ervaring uitwisselen met leeftijdsgenoten en docenten in een multiculturele gemeenschap.

 • Internationaal geaccrediteerd
 • Boeiende en interactieve online lessen
 • Flexibel en gepersonaliseerd leren
 • Online examens en beoordeling
 • Financiële steun en beurzen

accreditatie

Het European Higher Education Institute is een instelling voor voortgezet onderwijs die hoogwaardige online postdoctorale en masterprogramma's aanbiedt die studenten voorbereiden op een succesvolle carrière in de opkomende economie. Onze missie is het bevorderen van academische excellentie en de prestaties van studenten door middel van een transformatieve en toegankelijke onderwijservaring met een sterke focus op innovatie, technologie en creativiteit.

Geaccrediteerd door MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, met licentienummer 2023-05, hanteert de instelling een rigoureus, inclusief en toegankelijk onderwijssysteem, geïnspireerd door de principes en kwaliteitsnormen van de EHEA - European Higher Education Area.

Online programma's

Dankzij de online programma's van de EHEI kunnen studenten met verschillende achtergronden en leeftijden een geaccrediteerd diploma behalen door altijd en overal te studeren, dankzij de steun van uitstekende professoren en erkende leiders uit de sector. Onze masteropleidingen zijn ontworpen om te reageren op de opkomende vraag van de arbeidsmarkt door middel van een innovatief curriculum van hoge kwaliteit dat beschikbaar is in een handig en flexibel formaat.

Het onderwijsmodel van de instelling biedt studenten van verschillende leeftijden veel voordelen, zoals de mogelijkheid om hun baan te blijven uitoefenen terwijl ze academische kwalificaties nastreven, om vooruitgang te boeken in hun carrière, en om te communiceren en hun kennis en ervaring uit te wisselen met leeftijdsgenoten en docenten in een multiculturele gemeenschap.

Institutionele doelen

De missie en doelstellingen van de instelling zijn geïnspireerd door het principe van kwaliteitsborging en door een doorlopend evaluatiesysteem gericht op het beoordelen en onderwijzen van de effectiviteit via de tevredenheid, resultaten, prestaties en plaatsing van studenten.

De doelstellingen van de belangrijkste instelling zijn

 • Het aanbieden van professionele opleidingen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om rekening te houden met de opkomende eisen van de arbeidsmarkt
 • Een gemeenschap opbouwen en het leven van studenten verrijken door educatieve en professionele groei te bevorderen
 • Om studentgericht leren op alle niveaus aan te moedigen, ondersteund door technologische middelen en begeleid door gekwalificeerde docenten en personeel
 • Een uitstekende educatieve ervaring bieden via academische en administratieve ondersteuningsdiensten
 • Het bevorderen van samenwerking en het delen van onderzoek tussen andere instellingen met dezelfde doelstellingen

toelatingen

Hoe te solliciteren

 • Plan een oriëntatiegesprek.
 • Vul het online aanvraagformulier in en dien uw documenten in.
 • Controleer en selecteer de beurzen en betalingsopties.
 • Ontvang het officiële antwoord van de toelatingscommissie per e-mail.
 • Vul de inschrijvingsdocumenten in en start je studie.

Ontvang een speciale oriëntatie

Onze toelatingsafdeling ondersteunt toekomstige studenten en aanvragers om diepgaande informatie te krijgen over onze programma's, de toelatingseisen, het aanmeldings- en inschrijvingsproces, en de financiële steun en beurzen.

Met een team van professionele toelatingsadviseurs zijn wij in staat om op de specifieke vragen van elke student te reageren en alle informatie te verstrekken die je nodig hebt.

Plan een gesprek

Kies binnen de komende twee weken een tijdslot van 15 minuten* voor uw keuze voor een telefoon- of WhatsApp-audio-/videogesprek.

Als alle slots gevuld zijn, openen we elke week nieuwe slots, dus kom regelmatig terug! Zodra u zich heeft aangemeld, wordt er contact met u opgenomen over de details van de vergadering, inclusief hoe u aan uw vergadering kunt deelnemen. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten!

Toelatingsprocedure

Om te worden toegelaten tot een masterdiploma aan het Europees Instituut voor Hoger Onderwijs, moeten studenten houder zijn van een bachelordiploma en een gemiddeld niveau Engels, gecertificeerd door een Engelse school of via een interne test en interview Engels die door de instelling worden afgenomen.

Studenten moeten ook het inschrijvingsformulier invullen en indienen dat deel uitmaakt van het toelatingsproces. Het inschrijvingsformulier bevat specifieke vragen met betrekking tot de eerdere academische en professionele achtergrond van de aanvrager, erkenning van verdiensten en andere professionele certificaten of kwalificaties.

Om de integratie en gelijkheid onder de studentenpopulatie te bevorderen, discrimineert de instelling niet op basis van handicap bij de toegang tot, of de werking van, haar programma's en activiteiten. De instelling biedt elk jaar verschillende beurzenmogelijkheden aan gekwalificeerde en getalenteerde studenten. Alle beschikbare beursopties zijn opgenomen in het inschrijvingsformulier. Studenten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een beurs, zijn verplicht het inschrijvingsformulier in te vullen en in te dienen en in het beurzengedeelte aan te geven in welk soort beurs zij geïnteresseerd zijn. De vereisten van elke beurs worden aangegeven in het beurzengedeelte van het inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsformulier

De aanvraag moet een begeleidende brief en de volgende documenten bevatten, die in het specifieke gedeelte van het inschrijvingsformulier worden geüpload:

 • Bachelordiploma of transcripties
 • Gemiddeld niveautest Engels
 • Inschrijvingsformulier
 • Aanvullend studentencertificaat, verdienste-erkenning of kwalificaties (indien van toepassing)

Alle aanvragen worden beoordeeld door de toelatingsdirecteur, rekening houdend met het bachelordiploma en de professionele en academische ervaring van de student. Het aantal studenten dat tot een programma kan worden toegelaten, wordt door de instelling bepaald op basis van het aantal professoren en docenten en van de ondersteunende diensten die via het programma moeten worden geactiveerd. Op basis van het aantal studenten dat tot een opleiding kan worden toegelaten, wordt voorrang gegeven aan studenten met het hoogste cijfer in hun bachelordiploma of met uitstekende academische of professionele ervaring. Om de integratie en gelijkheid onder de studentenpopulatie te bevorderen, discrimineert de instelling niet op basis van handicap bij de toelating en werking van haar programma's en activiteiten.

Locaties

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

Vragen