Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Invoering

Daag het heden uit, vorm de toekomst.

EGADE Business School in Tecnológico de Monterrey heeft een wereldwijd erkende reputatie opgebouwd als de toonaangevende Latijns-Amerikaanse instelling voor bedrijfsonderwijs, die zich inzet voor het versterken van omnipreneuriale leiders die gedeelde waarde creëren en de samenleving transformeren.

EGADE Business School is de postdoctorale business school van Tecnológico de Monterrey, een opmerkelijke universiteit die bekend staat om het aansturen van professionals met relevant leiderschap in heel Mexico en Latijns-Amerika. De business school zelf biedt een breed portfolio aan postdoctoraal onderwijs op meerdere locaties. Met locaties in Mexico City (Santa Fe), Monterrey en Guadalajara , evenals een fly-in MBA-programma in Queretaro en andere grenzeloze opties zoals volledig digitale graduate-programma's en online executive education-cursussen, gepositioneerd als het speerpunt voor de ontwikkeling van wereldwijde uitvoerend talent.

Het door innovatie geleide academische model en de leercultuur van de school, de wereldwijd erkende programma's, de vooraanstaande faculteit van wereldklasse, de uitmuntende mondiale alumnigemeenschap en de rigoureuze focus op het toepassen van kennis voor impact, hebben bijgedragen aan haar positie als de best gerangschikte Latijns-Amerikaanse school. business school van verschillende internationale rankingorganisaties, waaronder QS, Eduniversal, Financial Times en The Economist. EGADE graduate opleidingen omvatten MBA voor professionals, EGADE Full-Time MBA, EGADE - WP Carey Executive MBA, de EGADE MBA Online, evenals een Master in Finance, een Master in Finance Online, een Master in Business Analytics, een Master in Business Management, een Master in Strategische Marketing en PhD-programma's in Financiële Wetenschappen en Business Management.

EGADE Business School biedt een innovatieve portfolio van open inschrijving voor levenslang leren en op maat gemaakte programma's voor senior business en organisatorisch leiderschap. EGADE Business School maakt deel uit van een elitegroep van slechts 1% van de business schools wereldwijd om de veelgeprezen ' drievoudige kroon ' van wereldwijde accreditatie te EGADE Business School die uitmuntende bedrijfseducatie erkent : de American Association of Colleges and Schools (AACSB), de Association of MBA's (AMBA) en het European Quality Improvement System (EQUIS). De school is lid van het Global Network for Advanced Management , een toonaangevend netwerk van 30 toonaangevende business schools uit verschillende regio's, landen, culturen en economieën in verschillende ontwikkelingsfasen, toegewijd om via bedrijfseducatie bij te dragen aan de oplossingen voor grote uitdagingen die doorgaans complex en wereldwijd zijn.

Wat we zien in onze leiders

Bij EGADE Business School geloven we dat de toekomst van het bedrijfsleven afhankelijk is van visionaire leiders die hun industrieën durven uitdagen en transformeren door krachtige ideeën. Het is dus met deze filosofie dat we onze wereldwijd gerenommeerde postdoctorale programma's ontwerpen en uitvoeren.

Wij zijn een gemeenschap van ervaren innovators, bestaande uit een begaafde faculteit, getalenteerde studenten, succesvolle alumni, vooraanstaande bedrijfsleiders en internationale academische partners, die toegewijd zijn aan een krachtig idee: daag het heden uit, vorm de toekomst.

Drievoudige kroon van wereldwijde accreditatie

EGADE Business School heeft de drievoudige kroon van internationale accreditatie ontvangen namens de drie meest invloedrijke organisaties in het wereldwijde bedrijfsonderwijs: AACSB, AMBA en EQUIS. Slechts 1% van de business schools over de hele wereld, zoals EGADE, hebben de drievoudige kroon van internationale accreditatie ontvangen van de AACSB, EQUIS en AMBA.

Een uitstekend wereldwijd bereik

EGADE Business Schools bezit meer dan 50 internationale academische partnerschappen met toonaangevende universiteiten en business schools voor duale en joint-degree programma's , die verschillende mogelijkheden bieden voor het behalen van internationale certificeringen, evenals de mogelijkheid om te studeren op verschillende continenten. Deze partnerschappen zijn ook essentieel voor onze facultaire ontwikkelingsprogramma's en helpen bij de promotie van internationale academische projecten en onderzoek.

Wat onderscheidt EGADE?

Een actieve ondernemersmentaliteit

Een van de kernwaarden van EGADE is het aanmoedigen van innovatieve leiders binnen een cultuur van ondernemerschap, die een onderscheidend kenmerk is geworden van haar uitstekende studenten en afgestudeerden.

Onze wereldwijde visie en ervaring

Een belangrijk onderscheidend vermogen bij EGADE is de vermaarde wereldwijde focus en reikwijdte. Vanwege haar partnerschappen met de meest prestigieuze universiteiten en business schools wereldwijd, biedt EGADE haar leiders, studenten en leidinggevenden een unieke benadering en ervaring met betrekking tot de toekomst van wereldwijde bedrijven.

Een vooraanstaande internationale faculteit

Een belangrijk kenmerk van de academische ervaring van EGADE is de aanwezigheid van wereldwijd gerenommeerde faculteitsleden die huidige en voormalige directeuren, consultants, gepubliceerde auteurs en onderzoekers zijn. Deze faculteit brengt zijn brede expertise naar de klas die ons onderwijs, onderzoek en mentaliteit transformeert in een betekenisvolle en invloedrijke opleiding.

Een innovatief academisch model

De expertise van uitstekende leraren naast senior business leiders in onze academische programma's vraagt om een ideale balans tussen theoretische en praktische kennis. We bereiden onze studenten voor op een succesvolle carrière door wat ze in de klas leren te combineren met echte bedrijfservaringen waar de theorie onmiddellijk in praktijk wordt gebracht.

Een uitgebalanceerd en flexibel formaat

Onze executive programma's en parttime masteropleidingen, die zijn ontworpen voor studenten die fulltime werken, bieden de juiste balans tussen studie, werk en persoonlijke verplichtingen. Ons doel is dat onze studenten zowel persoonlijk als professioneel succes behalen.

Een opmerkelijk academisch leiderschap

Als het gaat om het leiden van bedrijfsopleidingen, is EGADE om meerdere redenen de # 1 business school in Latijns-Amerika. De relevantie en innovatie van onze academische programma's worden niet alleen ondersteund door wereldwijd gerenommeerde rankings, maar ook door 's werelds toonaangevende accrediterende verenigingen.

Leeshier meer over EGADE-programma's en maak contact met de school op LinkedIn , Twitter , YouTube en Facebook.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Vragen