Keystone logo
Educons Univerzitet

Educons Univerzitet

Educons Univerzitet

Invoering

Educons University werkt samen met instellingen voor hoger onderwijs in het buitenland die bijdragen aan de ontwikkeling van wetenschappelijk en academisch onderwijs, zowel regionaal als internationaal. Sinds de oprichting in 2008 is Educons University volledig toegewijd aan het opzetten, bevorderen en verbeteren van internationale samenwerking met haar partnerinstellingen. Gezien het potentieel van Educons University , is Educons University van plan om in de komende vijf jaar van 2016 tot 2020 de traditie van openheid naar de wereld voort te zetten, haar activiteiten te intensiveren en de gestelde doelen te realiseren die zouden resulteren in verdere ontwikkeling in een internationale arena, vooral wat betreft de uitwisseling van studenten, academisch en administratief personeel.

Educons University bestaat uit 11 faculteiten, waarvan er 8 geïntegreerd zijn en waarvan er 3 de status van rechtspersoon hebben. Het geïntegreerde deel van de universiteit telt 3500 studenten, 134 medewerkers, een centrum voor wetenschappelijk onderzoek, een studentenhuis met een capaciteit van 100 personen, een modern biotechnologisch laboratorium dat bevoegd is voor de analyse van voedsel, landbouwproducten en dierlijk voedsel (ggo-analyse ), evenals voor het chemisch testen van grond, sedimenten en modder.

De missie van Educons University is om een functionele synthese te bieden van traditioneel en innovatief onderwijs, waardoor haar studenten toepasselijke kennis en graden kunnen verwerven voor een toekomst die wordt gekenmerkt door een globale en multidisciplinaire benadering van sociale processen. We streven ernaar om de creativiteit en onafhankelijkheid van onze studenten , ondernemersvaardigheden, innovatief denken, een nieuwe benadering van probleemoplossing en een onderzoeksgerichte mentaliteit te bevorderen.

De visie van onze toekomst is gebaseerd op het feit dat de samenlevingen in de regio van Zuidoost- en Oost-Europa te midden van veranderingen zijn en in een proces van hervormingen en overgangen naar een democratisch maatschappelijk middenveld gebaseerd op de rechtsstaat en een markteconomie die wordt gedomineerd door privé-eigendom .

Locaties

  • Sremska Kamenica

    Vojvode Putnika,87, 21208, Sremska Kamenica

    Vragen