Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Invoering

Excellentie in onderwijs binnen handbereik

Pas je leven aan en studeer sneller af met onze flexibele en toegankelijke versnelde en 100% online postdoctorale cursussen.

Onderwijs dat de samenleving verrijkt

Edith Cowan University is een jonge en vooruitstrevende universiteit met een sterke reputatie voor excellentie in lesgeven. We zijn 12 jaar op rij beoordeeld met het maximum van vijf sterren voor onderwijskwaliteit.

Onze reputatie op het gebied van onderwijskwaliteit en studentenervaring is gebouwd op de productieve relaties die we hebben met onze studenten en met de industrie, de overheid, gemeenschappen en onze alumni; kennis delen voor iedereen.

Vanaf onze start in 1902 als Claremont Teachers 'College lopen we al meer dan 100 jaar voorop in de lerarenopleiding. We werden opgericht als een universiteit in 1991, met studenten die op de campus, online en nu in ons nieuwe versnelde studiemodel studeren - ECU Accelerated Online. Tegenwoordig hebben we meer dan 30.000 niet-gegradueerde en postdoctorale studenten, en bijna 5.500 van onze studenten studeren in een bepaalde hoedanigheid online.

Studenten en afgestudeerden aan ECU behoren tot de beste ter wereld, met vele cruciale rollen in onze samenleving. Hun uitstekende prestaties worden in heel Australië en internationaal erkend door middel van prijzen, beurzen, beurzen en prijzen.

Ons erfgoed en onze waarden

ECU is vernoemd naar Edith Dircksey Cowan, de eerste vrouw die werd gekozen in een Australisch parlement. Haar leven was gewijd aan de overtuiging dat onderwijs de sleutel was tot groei, verandering en verbetering in de samenleving. Dit drijft ons doel om levens te transformeren en de samenleving te verrijken door middel van onderwijs en onderzoek.

Alles wat we bij ECU doen, wordt ondersteund door onze waarden van:

 • Integriteit - ethisch, eerlijk en eerlijk zijn
 • Respect - rekening houdend met de meningen en waarden van anderen
 • Rationeel onderzoek - ingegeven door bewijs en redenering
 • Persoonlijke uitmuntendheid - blijk geven van de hoogste persoonlijke en professionele normen

Waarom studeren aan ECU

100% online

Onze cursussen worden 100% online gegeven zonder verplichtingen op de campus en zijn ontworpen om toegankelijk en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat je studie en werk en privé kunt combineren.

Versneld

Studeer af en vorder je carrière eerder dan traditionele deeltijdstudiemogelijkheden.Kwaliteit van het onderwijs

Vijf jaar gerangschikt in de Good Universities Guide for teaching quality 13 years on row - de enige openbare universiteit in Australië die zo'n consistent hoge onderscheiding voor onderwijskwaliteit heeft behaald.

Ervaring van studenten

Al vijf jaar op rij gerangschikt als de best beoordeelde openbare universiteit van Australië voor studentenervaring (kwaliteitsindicatoren voor leren en onderwijzen, 2020).

Studentenondersteuning

Ontvang academische ondersteuning en feedback van je docenten, evenals een toegewijde student-succesadviseur, om je te ondersteunen bij alle niet-academische studievragen.

Word specialist

Maak van de gelegenheid gebruik om u te specialiseren in uw interessegebied en word een expert in uw vakgebied.


ECU Online

Online studeren

Iedereen leert anders

Het kan even duren om de beste studiemethode voor je te vinden. Misschien leer je effectiever als je je studie opsplitst in hapklare brokken in plaats van lange sessies. Je kunt je studie ook plannen op de tijden die het beste zijn voor je hersenen, of dat nu vroeg in de ochtend of 's avonds is.

Bereid je voor en plan

Planning is een must, vooral tijdens drukke weken. Een fysieke planner kan u helpen om alles in één oogopslag te zien. Het is handig om essentiële bronnen te bookmarken en uw studieboeken, webresources en notitieboekjes van tevoren te bestellen, om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid bent voordat u begint. Als je studieboeken hebt, bestel ze dan vroeg en zoek tijd om voor het begin van de studieperiode in te loggen in de leeromgeving om te leren hoe alles werkt.

Vertel je vrienden en familie

Breng vrienden en familie op de hoogte van je inzet om te studeren. Als je anderen over je doelen hebt verteld, kunnen ze je helpen motiveren, en het zal je ook helpen om 'nee' te zeggen tegen de incidentele sociale betrokkenheid, indien nodig, om een beoordeling te voltooien.

Neem een time-out wanneer je die nodig hebt

Onderzoek wijst uit dat regelmatige pauzes tijdens het studeren de sleutel kunnen zijn tot creativiteit en leren. Stilstand hebben als je veel verplichtingen in evenwicht houdt, is belangrijk omdat het je kan helpen gefocust te blijven tijdens je studie. Of het nu gaat om een wandeling, een praatje met een vriend of een oefening, neem even de tijd om te resetten en op te laden.

Neem contact op met uw studentensuccesadviseur

U kunt via telefoon of e-mail contact opnemen met uw toegewijde student-succesadviseur met vragen of opmerkingen. Regelmatig contact hebben met uw succesadviseur kan u helpen gemotiveerd te blijven. Als je ooit een vraag hebt die ze niet kunnen beantwoorden, zullen ze de beste persoon vinden om je te helpen. Onthoud dat online studeren niet betekent dat je alleen studeert.

Locaties

 • Perth

  Perth, Australië

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Vragen