Keystone logo
ECOS Language School

ECOS Language School

ECOS Language School

Invoering

Leydis heeft jarenlange leservaring. Ze begon te werken als lerares in 1998 en geeft sinds 2003 les in Spaans.

Door haar niet aflatende energie, haar betrouwbaarheid, haar gedisciplineerde werkhouding en haar gedienstige karakter, is Leydis de leidende geest van onze taalschool.

Leydis' liefde voor de Spaanse taal verlicht studenten uit alle hoeken van de wereld door haar creatieve lessen.

Ik reisde in december 2014 naar Colombia en ging drie maanden naar school. Tijdens dit taalverblijf heb ik Leydis leren kennen en waarderen als docent en als persoon. Na mijn terugkeer in Zwitserland bleef Leydis me instructies geven via Skype. Door deze lessen verbeterde mijn Spaans constant, en ik besloot in februari 2016 voor drie weken terug te reizen naar Cartagena.

Leydis speelde al een tijdje met het idee om haar eigen taalschool te openen. Tijdens een gesprek na een van onze lessen vertelde ze over deze plannen. Met haar enthousiasme wist ze me helemaal te overtuigen en we besloten een nieuwe taalschool te starten. Als voormalige Spaanse student van Leydis in Cartagena weet ik wat een uitstekende school maakt.

In juni 2016 huurden we een pand en een maand later lieten we het verbouwen naar de wensen van onze school.

In december 2016 hebben we op onze huidige locatie een nog ideaaler pand gevonden. We zijn er in april 2017 ingetrokken en er waren renovaties aan de gang tot februari 2018; ondertussen gingen de lessen zo normaal mogelijk door. Het was voor iedereen een uitdaging, pero vale la Pena!

Locaties

 • Cartagena

  Cartagena, Colombia

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen