Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Invoering

DE EBC ERVARING

Word management professional met een internationaal perspectief - een echte wereldburger. EBC Hochschule is een Duitse wereldwijd verbonden multi-campus business school met een sterke focus op praktische toepassing en implementatie.

De kern van onze institutionele filosofie is om de student in het centrum van al onze acties te zetten. We zijn sterk geïnvesteerd in onze studenten en alumni.

»Uw succes is onze missie«

U kunt verwachten:

individuele aandacht - in de klas, in de administratie, in studentenvoorzieningen Kleine klassen - wij geloven in groepsdiscussies en studenten gericht leren Global gelijkgestemde mensen - @home & buitenland Real world ervaringen - stages, case studies en bedrijfsprojecten Top faciliteiten op toplocaties - hebben we al gezegd dat ons dak-top-terrassen?

tien Redenen

Waarom zou je studeren aan een van de vier EBC campussen in Duitsland? We'll u vertellen waarom. Hier zijn tien redenen:

Prive, officieel erkende studies

Geniet van de kwaliteit van een particuliere universiteit met een officieel erkend diploma!

Compact en goed georganiseerde studies

In slechts drie jaar kun je je Bachelor of Arts in International Business, Business Psychologie, Toerisme en Event Management, Fashion, Luxury & Retail Management of Sports Management te verwerven. U wordt om geld te verdienen wanneer anderen nog studeert!

Sterke focus op de praktijk

Binnen deze drie jaren dat je een stage in Duitsland en één in het buitenland in een bedrijf naar keuze af te ronden. Maak gebruik van uw kennis en vaardigheden al tijdens je studie!

Hoge mate van internationaliteit

Afgezien van de stage in het buitenland, de programma's op onze universiteit, zoals een semester in het buitenland in een van onze vele partner universiteiten wereldwijd. Neem een ​​kijkje in ons internationale netwerk!

Intensieve vreemde-language support

Vreemde taal lessen zijn een integraal onderdeel van onze programma's. Of het nu Engels, Frans, Spaans, Italiaans, of Chinees - we geven u een uitstekende taal voorbereiding voor uw stages en semester in het buitenland - en voor je latere carrière.

sterk netwerk

Een groot netwerk van internationale universiteiten, bedrijven, instellingen en verenigingen heeft zich ontwikkeld als een resultaat van onze jarenlange ervaring. Dit netwerk niet alleen een back-je met je stage of uw semester in het buitenland, maar het kan ook betekenen een onmiddellijke start met je carrière na je afstuderen.

Versterking van de sociale competenties

Je bent niet alleen op zoek naar "gewone" onderwijs en gespecialiseerde kennis, maar u wilt ook om te groeien als persoon? Waarden zoals individuele verantwoordelijkheid, ethisch oordeel, empathie, en een gezonde work-life balance zijn belangrijke elementen van onze filosofie. Wij bieden persoonlijke begeleiding, zodat u een vlotte toetreding tot de arbeidsmarkt.

Leren in kleine klassen

Onze klassen zijn klein, zodat docenten u de individuele aandacht die u nodig heeft kan geven. Studeren in kleine groepen zorgt niet alleen voor duurzaam leren, maar versterkt ook je sociale competentie. Onze campussen gedijen op een community gevoel.

Persoonlijk contact met docenten

Lange wachttijden-tijden voor een afspraak met je docent? Niet bij ons. EBC faculteit tijd te maken voor uw vragen - onze deuren staan ​​voor u open!

Studeren in het bedrijfsleven metropolen

Hamburg, Berlijn of Düsseldorf - studie in een van Duitslands grootste zakelijke metropolen. Heeft een omstander niet - zijn waar dingen gebeuren!

Locaties

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Vragen