Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Easton Country Day School

Easton Country Day School

Easton Country Day School

Invoering

Easton Country Day School


Easton Country Day School is een kleine, coed particuliere school voor de klassen Pre-K tot en met 12. We cultiveren een zorgzame en ondersteunende sfeer die sociale en emotionele groei bevordert, samen met academische behendigheid. Gelegen op tien hectare in een bosrijke omgeving in het centrum van Easton, ons terrein omvat een mooie speeltuin, atletische velden en een groot, goed ingericht gebouw met ruimte voor alle soorten leerervaringen.

73460_EastonCountryDaySchool01.png


Onze sterke academici zijn verticaal geïntegreerd, waardoor individuen op hun eigen tempo vooruitgang kunnen boeken (in plaats van te worden beperkt tot one-size-fits-all, door de leeftijd bepaalde niveaus). Onze afgestudeerden worden consequent geaccepteerd in alle concurrerende privé-middelbare scholen en internaten van het gebied. Degenen die kiezen voor openbare middelbare scholen worden meestal geplaatst in honours classes.

Nog belangrijker is dat onze studenten uitgroeien tot emotioneel veilige en sociaal capabele adolescenten. Dat komt omdat een ECDS-opleiding gepaard gaat met kleine klassen, veel interactie met volwassenen en formele programma's die constructieve relaties aanmoedigen. Onze ongewoon lage 5: 1-leerling-tot-leerkracht-verhouding maakt het voor ECDS mogelijk om alle kinderen goed in de gaten te houden. We grijpen in bij de eerste aanwijzing van riskant sociaal gedrag en belonen de eerste uitdrukkingen van integriteit op mooie wijze.

In overeenstemming met onze aanpak voor het hele gezin, biedt ECDS lessen voor kleuters vanaf 2 jaar en dagopvang voor kinderen vanaf 3 maanden.

Easton Country Day School ligt in een rustig, mooi pand tegenover de bibliotheek. Onze grote klaslokalen zijn licht en vrolijk ingericht, terwijl ons terrein een ingewikkelde speeltuin en uitgestrekte sportvelden omvat. ECDS-faciliteiten vormen een uitstekende achtergrond voor een gevarieerd en bevredigend basisonderwijs.

 • 225 studenten / 11 internationale studenten

 • Rijke, mooie en vriendelijke plattelandsstad

 • 1 uur naar New York City / 2,5 uur naar Boston

 • De meeste gezinnen hebben internationaal gereisd, waaronder Azië

 • Connecticut wordt beschouwd als "The Education State" in de VS. De middelbare scholen staan ​​bovenaan in de VS. Universiteiten weten het

 • De academische reputatie van Connecticut

 • Connecticut staat bovenaan in de VS met docenten en bewoners met een hogere universitaire opleiding

 • Connecticut heeft diverse industrieën (Wetenschap, Financiën, Medisch, IT, Media, Digitaal Ontwerp). Grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor in de staat

 • Afgestudeerden van ECDS wonen hogescholen en universiteiten in het hele land bij, waaronder Cornell, Yale, de Universiteit van Connecticut en andere topscholen

 • School-excursies (excursies vinden maandelijks plaats) Trips hebben onder andere gereisd naar Washington DC, New York City, het Metropolitan Museum, Glass Blowing, Community Service, Zip Lining, Go-Karting, Ice Skating, Ski Trips.

 • Verschillende georganiseerde teams: basketbal, boogschieten, voetbal, softbal, tennis en parcours
73461_EastonCountryDaySchool02.png


Toelatingseisen


Cijfers geaccepteerd: 7, 8, 9, 10 en 11

GPA-vereiste: 2,7 GPA

 • Officiële transcripties met cursusbeschrijvingen in de Engelse taal

 • Aanbevelingen voor wiskunde en Engelse docenten

Skype-interview: studenten worden via Skype geïnterviewd door de internationale beheerder

Huisvesting: alle studenten worden geplaatst bij gastgezinnen. Deze huizen liggen in Easton en omgeving.


TOEFL-score

7e

9e klas 50

10e klas 60

11e klas 70

12e klas 80 flexibel


"De docenten op Easton Country Day School zijn zo ondersteunend en echt zorgzaam. Onze zoon bloeit en leert. Het was geweldig om zijn groei te volgen. Zijn leraren zijn geduldig, deskundig en creatief. "

- Easton Country Day School Parent

Locaties

 • Easton

  660 Morehouse Rd, 06612, Easton

Vragen