Keystone logo
Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Invoering

Eastern Oregon University ( EOU ) werd opgericht als een lerarenopleiding en dient tegenwoordig als een centrum voor onderwijs, cultuur en studiebeurzen op het platteland van Oregon. Bij EOU krijgen studenten persoonlijke aandacht van hun professoren terwijl ze sterke relaties opbouwen met leeftijdsgenoten en mentoren.

Eastern Oregon University bedient onze studenten, ons land en onze wereld door een plek te zijn waar de hogere niveaus van leren dagelijks worden beoefend en geleefd. Onderwijs is een proces van zichzelf veranderen, een onderneming vol conflicten tussen oude waarden en nieuwe, oude ideeën en nieuwe. Studenten komen naar een universiteit om uitgedaagd te worden en door dat proces groter, capabeler en wijzer te worden. Eastern Oregon University streeft ernaar een plek te zijn waar leren, onderzoeken, onderzoeken, debatteren en redeneren worden gemodelleerd, geoefend en geleerd - vaardigheden die onze afgestudeerden zullen opnemen in hun gevoel van zichzelf en waar ze de rest van hun leven op voortbouwen en zich ontwikkelen. .

Eastern Oregon University begeleidt het onderzoek van studenten door middel van geïntegreerde, hoogwaardige vrije kunsten en professionele programma's die leiden tot verantwoordelijke en reflectieve actie in een diverse en onderling verbonden wereld.

Als een educatief, cultureel en wetenschappelijk centrum verbindt Eastern Oregon University de landelijke regio's van Oregon met een wijdere wereld. Onze prachtige omgeving en kleine omvang versterken de persoonlijke aandacht die onze studenten krijgen. Tegelijkertijd dragen partnerschappen met hogescholen, universiteiten, agentschappen en gemeenschappen bij aan de educatieve mogelijkheden van onze regio en staat.

Academische programma's aan de Eastern Oregon University bieden de mogelijkheid om te leren in een klein klaslokaal in het prachtige landelijke Oregon. Studenten kunnen kiezen uit meer dan 30 academische programma's met vier hogescholen, waaronder wetenschappen, geesteswetenschappen, onderwijs en zaken! Eastern Oregon University heeft kleine klassen met een toegewijde faculteit, die zich richt op het succes van studenten.

Locaties

  • La Grande

    University Boulevard,One, 97850, La Grande

    Vragen