Keystone logo
Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Invoering

Het Eastern Institute of Technology ( EIT ) biedt u meer dan 150 kwalificaties van certificaat en diploma tot universitair en postdoctoraal niveau op campussen in Hawke's Bay, Tairāwhiti (Gisborne) en Auckland.

Of leer op één van onze Regional Learning Centers gelegen in Hastings, Maraenui, Ruatoria, Tokomaru Bay, Waipukurau en Wairoa.

EIT Hawke's Bay is een van de meest aantrekkelijke campussen van Nieuw-Zeeland met prachtige architectuur en schaduwrijke buitenruimtes om op warme dagen te studeren. De twee campussen van EIT Tairāwhiti bevinden zich in het hart van Gisborne, vlakbij de Taruheru- rivier, en centraler dan de locatie van EIT Auckland aan Queen Street kun je niet krijgen!

Wanneer je ervoor kiest om aan het EIT te studeren, zul je het soort ervaringen opdoen dat je zal helpen de kennis en vaardigheden op te doen om vooruit te komen, of je nu in je gekozen carrière wilt breken of van richting wilt veranderen in het leven.

Studeren vereist vastberadenheid, toewijding en zelfdiscipline. Als student aan Eastern Institute of Technology kun je ondersteuning krijgen zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet: je studie en je toekomst.

Wanneer je student wordt aan Eastern Institute of Technology , is het misschien de eerste keer dat je weg van huis bent, of het kan de eerste keer zijn dat je op tertiair niveau studeert. Het is misschien allemaal heel nieuw voor je.

Je studie zal veel van je tijd in beslag nemen, dus misschien heb je hulp nodig bij andere delen van je leven.

Om u te helpen het meeste uit uw tijd hier te halen, biedt Eastern Institute of Technology u op allerlei manieren ondersteuning. Of je nu hulp zoekt bij het kiezen van de juiste vakken of begeleiding nodig hebt om je de beste manier te laten zien om in de door jou gekozen carrière te komen, er is iemand die je kan helpen.

Krijg persoonlijke één-op-één hulp van de vriendelijke experts van Eastern Institute of Technology die veel ervaring hebben met het helpen van studenten zoals jij. Ze zijn op de campus om advies, informatie en begeleiding te bieden.

Er zijn andere manieren waarop Eastern Institute of Technology u kan helpen. Als u kinderen heeft, kan de kinderopvang op onze campussen in Hawke's Bay en Tairāwhiti voor hen zorgen terwijl u studeert. Als je accommodatie nodig hebt, vraag dan naar de mogelijkheid om in het studentendorp tegenover de Hawke's Bay-campus te verblijven.

We willen dat uw tijd bij Eastern Institute of Technology opwindend, productief en succesvol is, dus zorg ervoor dat u profiteert van alle ondersteuning die we bieden.

Locaties

  • Auckland

    Floor 4-8, Queen Street,238, 1010, Auckland

    Vragen