Keystone logo
EAE Madrid Master in marketingmanagement in mode en schoonheid
EAE Madrid

Master in marketingmanagement in mode en schoonheid

Madrid, Spanje

10 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De opkomst van meer veeleisende consumenten, evenals digitalisering, nieuwe technologieën en de beweging voor duurzaamheid, betekent dat bedrijven en merken werken aan effectieve oplossingen voor het bedrijf.

Gezien deze huidige en veranderende omgeving, is de Master in Fashion and Beauty Marketing Management ontworpen om een strategische visie te bieden op de dynamische kansen die de mode- en schoonheidsindustrie biedt.

Tijdens het programma wordt met een praktische, creatieve en innovatieve aanpak de hele structuur waaruit deze sector bestaat grondig bestudeerd, evenals de belangrijkste spelers, en zullen we werken aan het identificeren van een concurrentievoordeel om de marketing voor te bereiden en te implementeren plan en past het aan de behoeften van verschillende bedrijven aan.

In deze context is het een uitdaging om het concurrentievermogen te behouden en daarom train je met experts die deze situaties dagelijks in hun bedrijf ervaren, en constant op zoek zijn naar oplossingen voor echte gevallen.

Redenen om deze master te studeren:

  • Praktische aanpak: tijdens het programma leer je dag na dag met baanbrekende experts en verwerf je besluitvormingsvaardigheden en -vaardigheden door middel van echte praktijkcases.
  • Tools voor de digitale wereld: je werkt dag na dag samen met onze faculteit aan tools zoals CRM en met technologische software om mailingcampagnes uit te voeren, evenals programmatic, creatie van e-commerce, marktplaatsen, enz. Leer alle sleutels om uw bedrijf tot succes te brengen.
  • Globale visie op de wereld van mode en schoonheid: u zult de sleutels tot het bedrijf en zijn internationale uitdagingen grondig begrijpen door een visie op verschillende sectoren die deel uitmaken van de modewereld: cosmetica, vrije tijd en diensten.
  • Omnichannel: je ontwikkelt een dieper begrip van de omnichannel-verkoopstrategie: online, fysieke winkel en sociale media.
  • Zakelijk netwerken: Met EAE Madrid krijgt u de mogelijkheid om uw netwerk van contacten uit te breiden. Tijdens je dagelijkse bezigheden kom je zowel in contact met deskundige professionals als met je eigen collega's en ontmoet je leidinggevenden van onder andere L'Oréal, LVMH, Tous, Gucci en Suarez.

Over de school

Vragen