Keystone logo
EAE Madrid Master in human resources en ontwikkeling in het Engels
EAE Madrid

Master in human resources en ontwikkeling in het Engels

Madrid, Spanje

10 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De Master in Human Resources en Talentontwikkeling leidt je op om leiding te geven aan besluitvorming, de integratie en het beheer van nieuwe technologieën, talentontwikkeling, teambuildingstrategieën, coaching en employer branding.

Krijg een 360º-beeld van Human Resource Management op een business school die je carrière een boost zal geven en de weg vrijmaakt voor je toekomst.

Redenen om deze masteropleiding te volgen:

  • HRCI Professional-certificering: De syllabus en het lesmateriaal zijn zo ontworpen dat u, indien u dat wenst, de certificeringsexamens van het Human Resources Certification Institute kunt afleggen en behalen. Durf deze uitdaging aan en behaal een waardevolle internationale accreditatie.
  • Inzetbaarheid: 84,03% van de bedrijven is op zoek naar leidinggevenden op het gebied van Human Resources (5e Adecco Professional Report). Maak je klaar om vele professionele deuren te openen.
  • Kwaliteitspartners: EAE Business School Madrid is lid van de Spaanse Vereniging voor People Management en Ontwikkeling (AEDIPE) en de Vereniging van Human Resources-directeuren (AEDRH).
  • Internationaal residentieel programma in Mysore, India: Aan het einde van de termijn heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een residentieel programma van twee weken (tegen extra kosten) bij het SDM Institute for Management Development.
  • True Potential Experience: Geniet van een ervaring die de Master in Human Resources & Talent Development combineert met een persoonlijk professioneel ontwikkelingsplan, begeleid door een True Potential Advisor, die je zal helpen je ware potentieel te vinden, te focussen en te ontwikkelen.

titratie

Master's Degree in Human Resources en Talent Development van EAE Business School Madrid en de Master's Degree in Human Resources Management en Talent Management van de International Business University (UNIE).

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen