Keystone logo
EADA Business School Barcelona Master in kunstmatige intelligentie voor bedrijven
EADA Business School Barcelona

Master in kunstmatige intelligentie voor bedrijven

Barcelona, Spanje

10 Months

Engels

Full time

21 Jun 2024

Oct 2024

EUR 27.000

Op de campus

Invoering

Begin aan een carrière die de toekomst vormgeeft

Deze Master in Artificial Intelligence for Business rust je uit om leiding te geven in de datagestuurde toekomst. Het programma gaat verder dan technische vaardigheden en transformeert je in een strategisch leider die AI kan inzetten om bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en innovatie te stimuleren.

Je zult expertise opdoen in AI-technologieën, gegevensanalyse en ethische overwegingen, terwijl je sterke communicatie- en samenwerkingsvaardigheden ontwikkelt.

Dit programma is ideaal voor pas afgestudeerden of beginnende professionals met een bèta/technische achtergrond of een passie voor gegevens en modellering, en lanceert je naar een bevredigende carrière die de toekomst van het bedrijfsleven vormgeeft.

Sluit je bij ons aan en ontgrendel een wereld vol mogelijkheden waar jouw expertise niet alleen je carrière vooruithelpt, maar ook de toekomst van industrieën vormgeeft.

  • Een uniek, veelomvattend curriculum dat solide basisprincipes van business management integreert met een diepgaand begrip van het gebruik van AI voor strategische besluitvorming.
  • Praktijkervaring met onze kenmerkende EADA's Learning by Doing-methodologie. Dynamics-lessen, Datathon en nog veel meer, in een internationale omgeving om je professionele efficiëntie een boost te geven
  • Diepgaande kennis van AI-technologieën, inclusief Python-programmering, databaseontwerp en de AWS-certificering van Certified Cloud Practitioner
  • Nadruk op ethische overwegingen, maatschappelijke impact en leiderschapsontwikkeling, om afgestudeerden voor te bereiden op invloedrijke rollen op het snijvlak van AI en management in verschillende industrieën.

Ideale studenten

toelatingen

Programma resultaat

Accreditaties

Over de school

Vragen