Keystone logo
Duke University School of Law

Duke University School of Law

Duke University School of Law

Invoering

Duke Law School is een ambitieuze en innovatieve instelling wiens missie het is om studenten voor te bereiden op een verantwoordelijk en productief leven in de advocatuur door een rigoureuze juridische opleiding te bieden in een samenwerkende, ondersteunende en diverse omgeving.

Als een gemeenschap van wetenschappers biedt de Law School ook leiderschap op nationaal en internationaal niveau bij het vergroten van het begrip van de wet en bij het verbeteren van de wet en juridische instellingen door middel van openbare dienstverlening, onderzoek en wetenschap van het hoogste kaliber, waar nodig reflecterend , bijdragen van wetenschappers in andere disciplines binnen Duke University.

Bij Duke Law School ervaren studenten en docenten ervaring en dragen ze bij aan academische strengheid in een interdisciplinaire omgeving die creativiteit en innovatie ondersteunt en waardeert. Strategische investeringen in faculteiten, klinieken, interdisciplinaire centra, juridische tijdschriften en andere ontwikkelingsmogelijkheden voor studenten, en in technologie, evenals ondersteuning van initiatieven en kansen om het algemeen belang te dienen, zorgen ervoor dat de Law School voorop blijft lopen op het gebied van juridische wetenschap, service en onderwijs. Deze toezeggingen worden herdacht in de Duke Blueprint to LEAD, een reeks principes voor leiderschapsgroei die de ontwikkeling van toegewijde, ethische advocaten ondersteunt, goed uitgerust voor de 21e eeuw.

Locaties

  • Durham

    Science Drive,210, 27708, Durham

    Vragen