Keystone logo
© Eva Dang
DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

Invoering

DSM werd geboren uit een verlangen om liefde voor leren, groei, ontwikkeling, voor individuen en organisatie te promoten. Internationaal werken en hebben het voorrecht gehad om met een scala aan organisaties en individuen samen te werken om hun leerbehoeften te vervullen, carrières op te bouwen en kwalificaties te verwerven die zinvol zijn.

Onze Leadership and Management Academy is opgericht om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en om kwalificaties te leveren die relevant zijn voor de echte bedrijfswereld. Zodat leiders uitgerust en gekwalificeerd zijn om de zakelijke uitdagingen van de 21e eeuw aan te pakken.

DSM Leadership And Management Academy

 • Biedt een reeks professionele kwalificatiepakketten die flexibel zijn en voldoen aan industriestandaarden
 • Levert kwalificaties die internationaal worden erkend
 • Biedt kwalificaties die toegankelijk zijn voor de zakelijke professional en die kunnen worden aangepast aan werk en andere verplichtingen
 • Kwalificaties die flexibel, online en betaalbaar zijn

We zetten ons in voor de ontwikkeling van individuen en organisaties om ervoor te zorgen dat ze zijn uitgerust om de zakelijke uitdagingen van morgen aan te gaan.

normen

We willen de liefde voor leren, groei, ontwikkeling, voor individuen en organisatie bevorderen. Al onze cursussen bieden de hoogste normen voor online leren die we blijven beoordelen en verbeteren.

We zijn toegewijd aan uw leren en vooruitgang.

Middelen

Alle studenten worden tijdens hun cursus goed ondersteund met:

 • Toegang tot portal voor online leermiddelen
 • Toegewijde ondersteuning tutor
 • E-coaching sessies

University Pathways :

Het behalen van een Brits universitair diploma of MBA kan erg duur zijn. We wilden studenten een betaalbaar en flexibel alternatief bieden. Onze universitaire Pathway cursussen en -programma's bieden studenten de mogelijkheid om een ​​prestigieuze Britse universitaire graad te behalen, zonder hun huis te verlaten. Onze online kwalificatieprogramma's en samenwerkingsverbanden met accrediterende organisaties maken een Britse graad mogelijk.

University Pathway cursussen:

Onze online cursussen bieden studiepunten aan universiteiten, zodat je vrijstellingen kunt krijgen op bachelors en mastersopleidingen, dit betekent dat je een UK-erkende graad kunt behalen die betaalbaarder en flexibeler is. Onze universitaire Pathway cursussen zijn:

 • ILM Level 7 Leadership
 • ILM Level 7 Certificate in Leadership and Management - 20 mastercredits
 • ATHE Level 7 Diploma in Strategisch Management - 120 Masters Credits
 • ATHE Level 5 Extended Diploma in Business Management - 120 credits voor een bachelordiploma
 • ATHE Level 4 Extended Diploma in Business Management - 120 Credits voor een undergraduate-diploma
 • Gecombineerd niveau 4
 • ATHE Level 3 Diploma in Business Management - Foundation-cursus

MBA voor dubbele certificering

Ons MBA-programma is een uitgebreid combinatieprogramma dat professionele en academische certificering biedt. Als onderdeel van ons MBA-programma behaalt u het ILM Level 7-certificaat en ATHE-niveau 7 in strategisch management, dat u een professionele kwalificatie zal bieden, internationaal erkend in de bedrijfs-, management- en leiderschapsgemeenschap. Je komt ook in aanmerking om door te gaan naar de MBA-Top-up via afstandsonderwijs aan de Universiteit van Northampton. Dit unieke pakket bedrijfs- en leiderschapstrainingen zorgt ervoor dat uw CV opvalt. Ons gecombineerde MBA-pakket maakt gebruik van onze unieke samenwerking met de beste accrediterende Britse organisaties en universiteiten om een ​​MBA-pakket te bieden dat volledig, betaalbaar en flexibel is.

In bedrijfsopleiding

Wij werken met bedrijven uit alle sectoren om hun leiderschapscompetenties en -capaciteiten op te bouwen volgens de behoeften van organisaties.

We kunnen programma's op maat aanbieden die aan alle eisen voldoen.

In Company Leadership

Wij werken met organisaties om hun eigen in-company leiderschap academies op te zetten en te bouwen om te voldoen aan hun professionele en academische leiderschapskwalificaties. We kunnen al onze kwalificatieprogramma's leveren als een in company-programma. We hebben het voorrecht gehad om in-company leadership academies op te zetten voor bedrijven internationaal en in het Verenigd Koninkrijk.

Locaties

 • Bromley

  179 High Street, BRN 1NN, Bromley

Opleidingen

Vragen