Keystone logo
Desert Research Institute Master of Science - Water Resources Management
Desert Research Institute

Master of Science - Water Resources Management

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Water Resources Management-programma aan de Universiteit van Nevada, Las Vegas, is een flexibele, interdisciplinaire studie die leidt tot een Master of Science-graad. Het is een technisch en wetenschappelijk onderbouwd programma dat de fysische aspecten van de hydrologische wetenschappen combineert met beleids- en beheersvraagstukken. Studenten komen het programma binnen vanuit verschillende niet-gegradueerde programma's en volgen vervolgens lessen en onderzoek bij faculteiten van federale, staats- en lokale overheidsinstanties.

Studenten werken samen met hun adviescommissie om een opleiding te ontwerpen die hen in staat stelt om watergerelateerde kwesties beter te begrijpen in de context van hun persoonlijke interesses en hun bestaande vaardigheden.

Studenten kunnen lessen en onderzoek volgen bij de faculteit van de Colleges of Sciences, Business, Urban Affairs, Engineering en Liberal Arts bij UNLV, plus de Boyd School of Law en het Desert Research Institute .

Beschikbare opties: scriptietrack en niet-scriptietrack.

Leerresultaten:

Blijk geven van begrip van de wetenschappelijke onderzoeksmethode.

Demonstreer het vermogen om een wetenschappelijke onderzoeksvraag te stellen, inclusief het stellen van de vraag in de vorm van een hypothese.

Aantonen dat u in staat bent om een op het specifieke project toegesneden wetenschappelijke literatuuronderzoek uit te voeren.

Demonstreer het vermogen om probleemspecifieke vaardigheden op een passend niveau uit te oefenen.

Aantonen dat u in staat bent om een wetenschappelijk onderzoeksplan op te stellen en uit te voeren zonder al te veel begeleiding.

Aantonen dat u de resultaten van wetenschappelijk onderzoek zowel mondeling als schriftelijk kunt presenteren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen