Keystone logo
Drexel University School of Education

Drexel University School of Education

Drexel University School of Education

Invoering

Onze missie

De School of Education ontwikkelt leiders met de expertise om samen te werken en complexe problemen op te lossen die verband houden met het transformeren van instellingen en het opleiden van diverse bevolkingsgroepen die worden getroffen door binnenlandse en mondiale uitdagingen.

Onze impact

Drexel University School of Education zet zich in om kinderen in Philadelphia kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden. Onze leerlingen maken een diepe en blijvende indruk op scholen in de stad die we thuis noemen.

waarden

We delen de toewijding van Drexel aan kwaliteit, integriteit, diversiteit, toegang, rentmeesterschap en innovatie. Daarnaast laten we ons leiden door de volgende waarden bij het nastreven van onze missie en visie.

Diversiteit en inclusie

Toewijding aan een SoE-gemeenschap die het volledige scala van menselijke verschillen weerspiegelt en verwelkomt en gebruik maakt van de diverse perspectieven, ervaringen en achtergronden van deze gemeenschap om onze besluitvorming te begeleiden en ons onderzoek en onderwijs te informeren.

Samenwerking

De overtuiging is dat onze ideeën en acties - en hun resultaten - worden verbeterd door de mensen om ons heen te betrekken bij collectieve activiteiten en dat we samen doelen kunnen bereiken die niemand van ons alleen zou kunnen.

Sociale rechtvaardigheid en gelijkheid

Onze voortdurende nadruk ligt op het aanpakken van ongelijke toegang, kansen en middelen - met name op het gebied van onderwijs, maar ook het gebruik van onderwijs als middel om eerlijke processen en rechtvaardige resultaten voor alle leden van de samenleving te bereiken.

openbare studiebeurs

Op onze nadruk en aanmoediging van onderzoek dat breed toegankelijk, dialogisch en een katalysator voor gerelateerd onderzoek is.

Strategisch plan

Wij zijn van mening dat de Drexel SoE bekend kan staan als de belangrijkste praktijkgerichte, gemeenschaps- en maatschappelijk betrokken, onderzoeksgedreven instelling die leiders voortbrengt die invloed hebben op verandering in de klas, in de onderwijsadministratie, en in onderzoek en beleid, met een bereik dat lokaal is , nationaal en wereldwijd.

Een bericht van Dean Penny Hammrich, PhD

Welkom bij de School of Education van Drexel University. Als je door onze site bladert, hoop ik dat je de vele sterke toezeggingen zult zien die we maken voor onderwijs, zowel binnen onze universitaire gemeenschap als voor de vele gemeenschappen die we dienen in Philadelphia en daarbuiten.

We hebben een nieuwe "Living Vision" voor de School of Education gecreëerd die ik graag met jullie wil delen. Op de School of Education zien we onszelf als het "Intellectual Centre of Pedagogical Innovation". We bevorderen een cultuur van uitmuntendheid in lesgeven, leren en beoordelen op onze school om uitstekende leiders voor te bereiden die kunnen gedijen in een steeds veranderend onderwijslandschap.

Onze visie omvat vijf kenmerkende gebieden die de School of Education definiëren:

Kwaliteit en verbetering - Onze educatieve programma's zullen hun trotse geschiedenis van het verbeteren van het leren van studenten voortzetten en hun persoonlijke en professionele potentieel maximaliseren.

Gelijkwaardigheid en toegang - De School of Education zet zich 100% in om de beschikbaarheid van hoogwaardige leermogelijkheden van de kleuterschool tot het hoger onderwijs en daarbuiten te vergroten en afgestudeerden te produceren die hetzelfde zullen doen.

Groei - De School of Education evolueert voortdurend om gelijke tred te houden met een wereld die voortdurend verandert. We evalueren onze programma's zodat we onderwijsgraden en -aanbiedingen kunnen bieden die studenten nodig hebben om succesvol te zijn in hun loopbaan.

Innovatie en creativiteit - De School of Education is verheugd om dit jaar een nieuwe onderzoeksonderneming te starten die gezamenlijk gefinancierd en niet-gefinancierd onderzoek in het onderwijs binnen SOE, evenals andere scholen, hogescholen en partners zal ondersteunen. Blijf kijken!

Maatschappelijke betrokkenheid - De missie van Drexel is om een van de meest maatschappelijk betrokken universiteiten in de Verenigde Staten te zijn, en de School of Education is er trots op deze missie te ondersteunen door middel van programma's die gericht zijn op het versterken van onze lokale gemeenschap. Onze programma's omvatten de serie Critical Conversations in Urban Education, ons werk met het West Philadelphia Promise Neighborhood-initiatief, SOE's School Work Studio en meer programma's die in het verschiet liggen. Onze school streeft ernaar om zowel verantwoordelijk als responsief te zijn voor onze gemeenschap en bereidt studenten voor die onze waarden van gemeenschapssamenwerking delen.

Bedankt voor uw bezoek aan onze site en neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze school.

Waarom kiezen voor Drexel University School of Education ?

Drexel, opgericht in 1891, werd opgericht om studenten en de samenleving in het algemeen van dienst te zijn met educatieve programma's die zijn verbeterd door de klinische praktijk en samenwerkingsverbanden tussen opvoeders, gemeenschapsinitiatieven en moderne technologie.

Wat biedt de School of Education van Drexel University?

Als een instelling die technologie altijd heeft gewaardeerd, heeft Drexel een geschiedenis van technologische primeurs onder universiteiten. Het was de eerste universiteit die studenten verplichtte om microcomputers te gebruiken, de eerste volledig draadloze campus en de eerste met een studentenwebportaal. De toewijding van Drexel om nieuwe technologieën toe te passen, wordt alleen geëvenaard door zijn toewijding aan onderwijs.

Een deel van wat Drexel University uniek maakt, is de focus op coöperatief onderwijs. Elke student werkt nauw samen met een adviseur gedurende hun hele programma, terwijl ze ook echte ervaring opdoen in hun vakgebied. Studenten kunnen ook meer facetime krijgen met zowel studenten als docenten.

Drexel Onderwijsvoordelen

 • Flexibele schema's
 • Online en on-campus cursussen
 • Een van de grootste coöperatieve onderwijsprogramma's in de natie
 • Drexel-studenten hebben veel mogelijkheden om hun werk gepubliceerd te krijgen
 • In de praktijk leren
 • Groot alumninetwerk
 • Elke student krijgt gedurende zijn hele tijd een adviseur bij Drexel School of Education

Drexel staat bekend om zijn flexibele leerschema's

Drexel benadert leren op een unieke manier. In plaats van te kiezen tussen het een of het ander, kunnen studenten hun cursussen zowel online als op de campus volgen. Hierdoor kunnen studenten de voordelen van het bijwonen van een traditioneel klaslokaal combineren met de voordelen van flexibel online leren.

Een deel van die flexibiliteit zit in de planning, waardoor studenten schema's kunnen maken die passen bij hun eigen individuele behoeften. Deze flexibiliteit is ook terug te vinden in diploma-eisen.

De sluitsteenreeks van Drexel voor de meeste masterprogramma's stelt studenten van alle majors bijvoorbeeld in staat om samen cursussen te voltooien. Na het voltooien van een onderzoekscursus hebben studenten de mogelijkheid om een masterproef, een masterproject of een op onderzoek gebaseerd ontwerp- en analyseproject af te ronden.

Met andere woorden, of studenten nu overdag of 's nachts cursussen volgen, online of offline, Drexel streeft ernaar studenten flexibiliteit te bieden in hoe ze leren, terwijl ze toch de volledige studentenervaring bieden.

Drexel biedt professionele verbindingen

Drexel is een van de oudste en grootste coöperatieve onderwijsprogramma's in de natie, en de uitgebreide faculteit van vooraanstaande opvoeders omvat velen aan de top van hun vakgebied. Drexel's School of Education biedt meer dan 200-opleidingen aan in 15 hogescholen en scholen, en studenten zullen verder profiteren van de beschikbaarheid van wetenschappelijk strenge, interdisciplinaire experts in een aantal programma's.

Als een van de grootste particuliere universiteiten in Amerika, met studenten van over de hele wereld, hebben studenten toegang tot ruime mogelijkheden voor professioneel netwerken. Door kleinere klassen kunnen professoren individueel kennis maken met hun studenten, en academisch advies kan de deur openen naar een aantal professionele connecties om samenwerkingsrelaties op te bouwen. Bovendien hebben studenten toegang tot een verscheidenheid aan onderzoekspartnerschappen en facultaire onderzoeksmogelijkheden.

Drexel creëert een netwerk van succesvolle studentenalumni

Als een wereldwijde onderzoeksuniversiteit staat Drexel in de top 100 van het land. Met name de online onderwijsprogramma's van de School of Education worden nationaal gerangschikt in de top 55 door US News en World Report. Het EdD-programma van de school werd door het Carnegie Project on the Education Doctorate uitgeroepen tot Programma van het Jaar 2019. Drexel-studenten hebben ook de neiging om een gemeenschappelijke denkwijze te delen. Alumni zijn zeer gemotiveerd om te slagen, buitengewoon goed opgeleid en goed uitgerust om te profiteren van kansen om samen te werken.

Een deel van wat Drexel uniek maakt, is een omgeving van teamwerk en de coöperatieve benadering van leren. Alumninetwerken zijn ongelooflijk divers met studenten van over de hele wereld. Bovendien hebben studenten met de School of Education veel kansen om gepubliceerd te worden, een prestatie die nog meer netwerkmogelijkheden creëert.

Drexel biedt studenten ervaringsgericht leren

Theorie en praktijk zijn vaak gescheiden. Door studenten praktische ervaring in hun vakgebied te geven, biedt Drexel studenten de mogelijkheid om theorie in de praktijk toe te passen. Zodra aan alle vereisten is voldaan, helpt het Field Placement Office van de School of Education studenten bij het vinden van een werkplek in de buurt van hun huis, waar ze ook wonen.

Elk van de programma's van Drexel legt de nadruk op praktische ervaring, zowel binnen als buiten de traditionele klaslokalen. Deze ervaring is toegankelijker omdat deze programma's ook de flexibiliteit hebben om studenten in staat te stellen academische studie af te wisselen met werkverplichtingen. Afgestudeerden doen ook ervaring uit de eerste hand op in het leren combineren van virtueel leren met traditionele klaslokalen.

Statistieken

 • Studenten: 1,301
 • Faculteit: 48
 • Programma's: 48
 • Graden: 21

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Philadelphia

   Drexel University, , Philadelphia

   • Philadelphia

    Drexel University, , Philadelphia

    Opleidingen

     Instelling biedt ook:

     Vragen