Keystone logo
Drew University

Drew University

Drew University

Invoering

Graduate and Theological Studies aan de Drew University .

Het ligt op slechts 50 minuten met de trein van de wereldhoofdstad van de krachtpatsers in New York City. De prachtige, beboste campus van Madison in Madison, New Jersey is de thuisbasis van de Caspersen School of Graduate Studies en Drew Theological School.

Of het nu leraren, dichters, artsen, ministers, geleerden, gemeenschapsleiders, activisten of levenslang lerenden zijn, afgestudeerden van de professionele en academische graduate programma's van Drew hebben een humanistische, creatieve en ethische manier van denken en werken.

Vind je mentor bij de volbrachte faculteit. Studeer in het bos. Test wat je leert in een van de meest levendige en cultureel diverse regio's aan de oostkust. Maak deel uit van een toegewijde wereldwijde gemeenschap die erop is gericht u voor te bereiden om een verschil te maken dat van belang is in uw eigen leven en in de wereld.

Caspersen School of Graduate Studies

Drew's Caspersen School of Graduate Studies biedt een breed scala aan onderscheidende en flexibele geavanceerde opleidingen die zijn ontworpen om aan de behoeften van bijna elke drukke agenda te voldoen.

Alle programma's zijn gebaseerd op de befaamde toewijding van Drew aan het mentorschap van faculteitsstudenten, mogelijkheden voor out-of-the-classroom ervaringsgericht leren en het faciliteren van een robuuste intellectuele gemeenschap.

De geesteswetenschappen, die een diepe toewijding aan kritische reflectie en analyse cultiveren, vormen de basis en verrijken al onze afgestudeerde programma's. Het beheersen van deze essentiële vaardigheden zorgt voor de opmerkelijke veelzijdigheid en vindingrijkheid die onze afgestudeerden onderscheidt. Hoewel veel van de carrières van morgen nog niet eens zijn verbeeld, met een op humaniora gebaseerde afgestudeerde opleiding van Drew, ben je overal op voorbereid!

Drew Theological School

Met trots geworteld in de Wesleyaanse/methodistische traditie van gedurfde ideeën die het leven van mensen ten goede beïnvloeden, hebben we meer dan 150 jaar lang gewortelde, innovatieve en moedige leiders getraind. Welke van onze zes-gradenprogramma's je ook volgt, een opleiding van de Drew Theological School omvat interdisciplinaire cursussen die out-of-the-box denken vereisen, stagetraining die praktische problemen aanpakt en leermethoden die aanpassingsvermogen en innovatie bevorderen. In feite is ons programma ontworpen om in bijna elk complex schema te passen. Al onze Master Degree-programma's kunnen in residentie of volledig online worden voltooid!

De missie van de Theologische School en de universiteit

"Geworteld in de methodistische traditie van innovatieve en gedurfde interpretaties van christelijke theologie en spirituele oefeningen, stelt de theologische school van Drew University creatieve gedachten en moedige acties in staat gerechtigheid, vrede en liefde voor God, de naaste en de aarde te bevorderen."

The Theological School's missie sluit zich aan bij het werk van de universiteit om zijn gevarieerde studentengemeenschap een uitdagende en geïndividualiseerde opleiding aan te bieden, gevormd door een diepgewortelde cultuur van mentorschap, doordachte betrokkenheid bij de wereld buiten haar campus en een vastberaden streven naar levenslange cultivatie van de universiteit. hele persoon. Door zijn onderscheidende nadruk op de wederkerigheid van kennis, ervaring en service, bereidt Drew zijn studenten voor om zowel persoonlijk als professioneel te bloeien als ze bijdragen aan het welzijn van de wereld door te reageren op de urgente uitdagingen van onze tijd met een rigoureuze, onafhankelijke en fantasierijke gedachte.

Locaties

  • Madison

    36 Madison Avenue, 07940, Madison

Vragen