Keystone logo
Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University

Invoering

Dalian Polytechnic University - of DPU - Is gevestigd in Dalian, een mooie kuststad met een milde en aangename weersomstandigheden. Bekend als China's "Stad van de Romantiek", Dalian is de meest internationale stad in het noordoosten van China en een van de meest dynamische steden in Noordoost-Azië. Met een breed scala aan keuzemogelijkheden voor entertainment, bezienswaardigheden, kunst en cultuur, de studenten krijgen de kans om te ontspannen en buiten de academische wereld inspireren. Studenten hebben toegang tot Dalian's uitgebreid systeem van openbaar vervoer, waaronder bussen, Bus Rapid Transit, goedkope taxi's, en een gloednieuw metrosysteem. Onze campus is gunstig gelegen op 15 minuten rijden van de luchthaven en het treinstation.

Opgericht in 1958, campus DPU's covers vierhonderd zeventig duizend vierkante meter. Het is de thuisbasis van 16.000 studenten en 1.600 afgestudeerde studenten. Meer dan 400 internationale studenten studeren aan hier jaarlijks. Als een multidisciplinaire universiteit, DPU biedt opleidingen in de techniek, wetenschap, kunst, management, business, en de vrije kunsten, waaronder 50 bacheloropleidingen, 13 master-opleidingen, en 3 doctorale opleidingen. Drie van onze prestigieuze opleidingen worden gegeven in het Engels: Food Science and Engineering, Internationale Economie en Handel, Computer Science and Technology. DPU biedt een aantal beurzen voor universitaire studie meer betaalbaar te maken, met inbegrip van de Chinese regering Scholarship, Liaoning regering Scholarship, Dalian regering Scholarship en Dalian Polytechnic University Scholarship.

Als een geïnternationaliseerde universiteit, DPU biedt internationale mogelijkheden voor studenten. DPU heeft banden met 70 universiteiten en andere partners in 20 landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en Zuid-Korea. Onder onze prestigieuze partner universiteiten is de Universiteit van Southampton, een van de top 100 universiteiten in de wereld. DPU sluit zich aan handen ermee naar dual degree programma's bieden. Internationale studenten komen in aanmerking voor alle uitwisselingsprogramma's met onze wereldwijde partners. DPU verwelkomt studenten uit veel verschillende landen, zoals Frankrijk, Italië, Canada, Japan, Zuid-Korea, Singapore, Rusland, Mongolië, Zweden en Thailand. Iedereen ontvangt een warm welkom wanneer ze zich bij onze diverse universitaire gemeenschap.

Campus leven

Met het oog op de campus leven te verrijken en verbeteren van de Chinese toepassing vermogen van internationale studenten, diverse en kleurrijke extracellulaire activiteiten worden ontwikkeld, waaronder kalligrafie, schilderen, erhu, Taiji, Chinese opera, papier snijden, breien, koken en etc. Excursies naar verschillende steden zijn ingericht voor internationale studenten aan de voorwaarden van China, de geschiedenis en culturen, die het leren belangen van internationale studenten wekt en bevordert het leren van talen te leren kennen.

Locaties

  • Dalian

    International Office, Dalian Polytechnic University No.1 Qing Gongyuan Gan Jingzi District, Dalian, P.R.China , 116034, Dalian

    Vragen