Keystone logo
Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Invoering

Global Institute of Management and Economics (GIME) werd opgericht in 2017, een combinatie van het vorige Global Institute of Management and Economics, opgericht in 2009 en Study Abroad Training Center, opgericht in 2011. De eerste samenwerking met onze coöperatieve universiteit begon in 2003. Als een GIME, een toonaangevende aanbieder van Engelstalige programma's, biedt momenteel zakelijke verwante cursussen op zowel undergraduate als postdoctoraal niveau.

Door middel van het integreren van leermiddelen, gebaseerd op de toestemming van het Chinese Service Center for Scholarly Exchange, Ministry of Education (MOE), GIME, streeft DUFE ernaar om state-of-the-art faciliteiten en een internationale leerervaring te bieden aan studenten. GIME heeft zich ontwikkeld tot een internationaal studiecentrum van topkwaliteit met uitstekende moderne faciliteiten en een breed scala aan internationale onderwijservaringen.

Na jaren van voortdurende verkenning en praktijk heeft GIME grote vooruitgang geboekt en prestaties geleverd in personeelsopleiding, internationale samenwerking, theoretisch onderzoek, enz. Het heeft 1500 Chinese studenten opgeleid om in het buitenland te studeren en 360 internationale studenten in China. Er is internationale samenwerking tot stand gebracht met bijna 60 wereldberoemde universiteiten in meer dan 10 landen, waaronder de Australian National University, Monash University, de University of Adelaide en een andere 100 beste universiteiten ter wereld; meer dan 50 onderzoeksresultaten van grensoverschrijdende onderwijstheorie en praktijk zijn behaald.

GIME zal zich blijven inzetten om studenten te ondersteunen tijdens hun unieke universitaire reis met kwalitatief hoogstaand onderwijs, programma's en campussen met geweldige faciliteiten. Naast academische prestaties streven we ernaar de ervaring van studenten te verrijken door persoonlijke en professionele ontwikkeling door meer mogelijkheden te creëren voor internationale samenwerking met topuniversiteiten.

Waarom studenten van Dalian houden

Regionaal economisch en financieel centrum

Er zijn hier meer dan 80 van de regionale hoofdkantoren van de 500 beste bedrijven ter wereld. Dalian is de permanente gaststad van het World Economic Forum (WEF) Summer Davos, met de grootste landbouwfuturesbeurs in China en de op een na grootste soja-futuresmarkt ter wereld.

Een veilige plek om te wonen

Het hogere veroordelingspercentage van het gerechtelijk apparaat, de flexibiliteit van onze wet en een grote aanwezigheid van politie en veiligheidsdiensten.

Meest leefbare stad

Het klimaat is niet koud in de winter en er is geen warmte in de zomer. Het heet "North-East Window", "North Pearl" en "Romantic Capital". In 2016 stond Dalian volgens China Daily in de top 4 van meest leefbare steden.

Dean's welkom

Ik ben zeer verheugd u te verwelkomen bij het Global Institute of Management and Economics (GIME) Dongbei University of Finance & Economics (DUFE). DUFE is een van de meest historische universiteiten in China, gespecialiseerd in financiën en economie. En GIME is het eerste instituut van DUFE dat Engelstalige programma's aanbiedt op zowel bachelor- als postdoctoraal niveau. Nu is het uitgegroeid tot een eersteklas platform dat internationaal onderwijs biedt voor zowel Chinese studenten als internationale studenten.

Om internationaal erkende talenten te cultiveren, is GIME samenwerkingsverbanden aangegaan met meer dan 70 universiteiten, waardoor onze studenten en docenten de kans krijgen om ideeën uit te wisselen met mensen van over de hele wereld.

Zoals een Chinees gezegde luidt: "De oceaan is enorm omdat hij alle rivieren toelaat." We zijn toegewijd aan het bouwen van een inclusieve en open gemeenschap, waar de intellectuelen en leerlingen van verschillende overtuigingen, culturen en nationaliteiten kunnen genieten van de rijke leeromgeving en door elkaar kunnen worden geïnspireerd.

Als je geïnteresseerd bent in de mysterieuze Chinese cultuur of de snelle Chinese bedrijfsontwikkeling, moedig ik je aan om de mogelijkheden voor betrokkenheid in deze diverse gemeenschap te verkennen. Kom en doe nu mee!

Ding Xiaoyu
Directeur van Global Institute of Management and Economics,
Dongbei Universiteit van Financiën en Economie

Statistieken

Hoog aangeschreven universiteit in China

Top 5 financiële en economische universiteiten in China

120+ nationaliteiten

Maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap met studenten van meer dan 120 nationaliteiten vertegenwoordigd op de campus

Wereldwijd Instituut voor Management en Economie

 • Meer dan 20 internationale instructeurs
 • Meer dan 600 Chinese en internationale studenten uit 42 landen
 • Eersteklas onderwijsfaciliteiten

Stagemogelijkheden en loopbaanontwikkeling

In Dalian heeft onze universiteit meer dan 50 partnerbedrijven die exclusief stagemogelijkheden en trainingsprogramma's bieden aan onze internationale studenten.

Moderne faciliteiten

De universiteitscampus biedt je toegang tot alles wat je nodig hebt om te wonen en studeren in China, inclusief bibliotheken, computers, IT- en sportfaciliteiten.

  Locaties

  • Dalian

   Jian Shan Jie,217, , Dalian

  Vragen