Keystone logo
Dong-eui University

Dong-eui University

Dong-eui University

Invoering

De Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) werd in 1966 opgericht "om de nationale welvaart te bevorderen door middel van onderwijs" door wijlen Dr. Kim Im-Sik. Sindsdien heeft het DEI, dat de Dong-eui University , het Dong-Eui Institute of Technology, de Dong-Eui Technical High School en de Dong-Eui Middle School omvat, bijgedragen aan de ontwikkeling van het land en de regio door talloze getalenteerde mensen op te leiden. ; en de opening van het Dong-Eui Medical Center heeft bijgedragen aan haar bijdrage aan de samenleving door de gemeenschap van ganser harte te dienen.

Dong-eui University , die een opmerkelijke groei heeft doorgemaakt door de afgelopen 38 jaar ervaring in het hoger onderwijs, zet nu haar rol voort als een knooppunt van wereldwijd toonaangevend onderwijs buiten de regio. Wij, met onze sterke wil om een nieuwe geschiedenis te openen, zullen de beste educatieve sfeer creëren voor onze 18.000 studenten om zichzelf uit te rusten met de competentie en het concurrentievermogen die nodig zijn voor het tijdperk van grenzeloze competitie.

"Dong-Eui-Ji-Chun", de grondlegger van de Dong-eui University , pleit voor het opleiden van studenten om een inzichtelijk begrip van de wereld te krijgen door middel van academische training en persoonlijkheidsontwikkeling. Met deze geest in gedachten zullen we toekomstige leiders blijven produceren die in staat zullen zijn om met succes om te gaan met de golven van veranderingen in de steeds sneller veranderende binnenlandse en internationale omgevingen.

Beste studenten! Ik hoop dat u, als drijvende kracht achter de vooruitgang van de natie en de regio in de 21e eeuw, creatief denken en moed zult blijven cultiveren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dong-eui University is klaar, in staat en bereid om uw droom van moed en hoop bij te staan. Wijdt u zich alstublieft aan academische verkenning en loopbaanontwikkeling, zodat u degene kunt zijn die een betere, veelbelovende toekomst opent.

Locaties

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Zuid-Korea

    Vragen