Keystone logo
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Invoering

Dmad werd geboren in 2013, in Madrid (Spanje), toen een groep architectuurprofessionals met een grote interesse in interieurontwerp besloot om een nieuwe praktische lesmethode te implementeren die dicht bij het professionele leven staat in cursussen en masteropleidingen. Het is ons doel om "het project" naar de klas te brengen en alle dagelijkse zorgen op te lossen waarmee een professional wordt geconfronteerd wanneer hij aan het werk gaat. Zo ontstond de school voor interieurontwerp en architectuur, Dmad.

Wij zijn een "boetiekschool", jong en kosmopolitisch, met kleine groepen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het leren gepersonaliseerd is en de tekortkomingen of zwakke punten van elke student versterkt, tijdens de cursussen en masteropleidingen.

Bij Dmad vind je niet alleen een plek om te leren, maar ook een gezin waar je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je professionele carrière in de wereld van design te beginnen.

Methode

Dmad is een school voor interieurontwerp en architectuur, met een 'boutique'-concept, waarin les wordt gegeven door middel van persoonlijke lessen en echte projecten, kleine groepen en prominente professionals in de wereld van design als leraren, die studenten helpen om de overgang maken tussen school en de wereld van werk. Als je op zoek bent naar een efficiënte en effectieve lesmethode, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Differentiatie

De belangrijkste waarde van de school, Dmad, zijn de leraren, prestigieuze professionals wiens projecten trends zetten in de architectuur, interieurontwerp, landschapsarchitectuur en ontwerpsectoren in het algemeen. Ze begeleiden de student in zijn professionele loopbaan en lossen twijfels op buiten de strikt academische sfeer.

Je vindt er ook een vertrouwde en hechte sfeer.

Tijdens de cursussen en masteropleidingen werken we in de meeste vakken samen met bedrijven in de sector en met echte klanten, waardoor de student een ervaring krijgt die heel dicht bij de echte wereld van werk staat.

Onze cursussen en masteropleidingen zijn geaccrediteerd door prestigieuze universiteiten in Spanje: Nebrija University en Pauselijke Universiteit van Salamanca en in Italië: eCampus Telematic University, die een officiële titel toekent aan de Master's Degree in Interior Design (Global Design).

Diploma's behaald

  • Cursussen geaccrediteerd door de Pauselijke Universiteit van Salamanca;
  • Master's graden geaccrediteerd door Nebrija University als zijn eigen diploma;
  • Masterdiploma geaccrediteerd door de Telemática e Campus University als een OFFICIËLE graad erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs.

Modaliteit

Alle cursussen en masteropleidingen aan de School of Interior Design and Architecture, Dmad, zijn 100% face-to-face.

Locaties

  • Madrid

    Dmad - Madrid Paseo de la Habana nº 151 Madrid, España., 28036, Madrid

Vragen