Keystone logo
Designskolen Kolding Master in Fashion Design
Designskolen Kolding

Master in Fashion Design

Kolding, Denemarken

2 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Master in Fashion Design

Experiment is altijd het vertrekpunt voor projecten bij Fashion Design en een verkenning van 'het mooie', een belangrijk onderdeel van elk project. Projecten zijn ontworpen om vragen te stellen, te verkennen en uit te dagen, in een werkomgeving die ver verwijderd is van het 'modecircus' van de media.

Studiereizen naar het buitenland inspireren de beginfase van een van de projecten van het jaar. Voor modestudenten zijn er natuurlijk een aantal voor de hand liggende plekken waar men volgend jaar de trends van volgend jaar kan voorschotelen: Parijs, New York, Londen of Milaan. Maar omdat we ontwerpers willen opleiden die nieuwe trajecten kunnen projecteren om te verkennen in plaats van in de voetsporen van anderen te treden, proberen we alternatieven te vinden, zoals Zagreb of Istanbul.

Onze studenten zijn betrokken bij het bepalen van de orde van de dag, met betrekking tot de ontwikkeling van de professionele stuwkracht van Fashion Design. Over het algemeen werken we met drie interessante vragen die allemaal met elkaar samenhangen:

  • Wat vormt ons leven als mensen vandaag?
  • Hoe zit het met kwesties van consumentenpatronen en duurzaamheid?
  • Hoe zit het met visuele ruis - mensen in steden?

leerplan

Over de school

Vragen