Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Invoering

Diálogo Brasil is een van de eerste scholen educatieve uitwisselingsprogramma in Brazilië. Opgericht in 1989 in Salvador da BahiaHet is een referentie in het onderwijs en de opleiding van acculturatie Portugees voor buitenlanders. Op maat gemaakte programma's voor particulieren, bedrijven, universiteiten en instellingen wereldwijd. Dat is 26 jaar ervaring en kwaliteit in het onderwijzen van de Portugese en Braziliaanse cultuur. De school is gelegen aan de 3e beste strand van de wereld, Porto da Barra Beach, In de wijk Barra, verkozen in 2007 door de Britse krant The Guardian.

Het bestaat uit een grote en mooie 2 verhaal huis met: - Negen klaslokalen met airconditioning voorzien van geluid--audio-apparatuur - keuken voor gastronomie klassen - Saloom voor Samba dansen, Capoeira en yogalessen - Grote outdoor groene ruimte voor chating en roken - Gratis internet en Wi-Fi, koffie en thee

Methodologie van Diálogo Cursussen De sterkste eigenschap van de programma's van Diálogo Brasil is veel gepraat in klassikale training, evenals de integratie van culturele activiteiten, volgens de principes van de communicatieve aanpak voor interculturele en taalonderwijs. De lessen worden gegeven in het Portugees en ze worden zorgvuldig voorbereid voor elk niveau. Op een leuke manier, worden games, muziek, video's en andere leermiddelen gebruikt om vaardigheden in het luisteren en spreken, waar studenten om verschillende taken uit te voeren in real-life situaties voor te bereiden te ontwikkelen.

"Falo Português I, II en III": de school heeft lesmodules voor alle niveaus ontwikkeld. Deze modules hebben betrekking op de situatie, grammaticale structuren en woordenschat die nodig zijn om een ​​buitenlander die in Brazilië.

Waarom Salvador da Bahia? Salvador is ook bekend als de hoofdstad van het geluk van Brazilië als gevolg van de talloze populaire outdoor partijen, met inbegrip van de straat carnaval. De stad heeft de grootste carnaval van de wereld. De eerste koloniale hoofdstad van Brazilië, de stad is een van de oudste in de Amerika's.

Locaties

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen