Keystone logo
Department of Neuroscience, City University of Hong Kong

Department of Neuroscience, City University of Hong Kong

Department of Neuroscience, City University of Hong Kong

Invoering

De Department of Neuroscience, City University of Hong Kong is opgericht op 1 juli 2019. Onze visie is het uitvoeren van baanbrekend onderzoek naar het zenuwstelsel en het opzetten van een uitstekend educatief platform voor neurowetenschappelijke training dat afgestudeerden voorbereidt op het opwindende en diverse carrièrelandschap van de toekomst.

Programma's

Het Department of Neuroscience biedt programma's die afgestudeerden uitrusten voor buitengewone carrièremogelijkheden in onder andere gezondheidszorg, fundamenteel onderzoek, farmaceutische industrie en onderwijs. Momenteel worden MPhil- en PhD-onderzoeksprogramma's aangeboden. Een bacheloropleiding in de neurowetenschappen is in ontwikkeling.

Onderzoek

Het Department of Neuroscience biedt een uitstekende neurowetenschappelijke onderzoeksomgeving met innovatieve wetenschappers die werkzaam zijn op een breed scala aan onderwerpen. Interdisciplinair onderzoek put uit essentiële sterke punten van City University op het gebied van biologie, diergeneeskunde, techniek, scheikunde en informatica. De dynamische intellectuele omgeving van City University moedigt het onbevreesd nastreven van belangrijke neurowetenschappelijke vragen aan en zoekt naar vertaalmogelijkheden met voordelen voor de samenleving.

De neurowetenschap gaat een periode van buitengewone kansen in om basisbevindingen om te zetten in medisch belangrijke innovaties. Recente vorderingen in het begrijpen van de pathofysiologie van verwoestende ziekten zoals beroerte, dementie en de ziekte van Parkinson openen bijvoorbeeld de deur voor neurowetenschappelijk onderzoek om nieuwe therapieën te ontdekken. Deze mogelijkheden omvatten het wetenschappelijk nastreven van inzichten over de vele neurologische aandoeningen die worden veroorzaakt door genafwijkingen.

Locaties

  • Kowloon Tong

    Tat Chee Avenue,83, , Kowloon Tong

    Vragen