Keystone logo
© Eva Dang
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Invoering

Gebaseerd op de beginselen van uitmuntendheid, gelijkheid en kansen voor iedereen, de University of York geopend 1963 met slechts 230 studenten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot één van 's werelds toonaangevende universiteiten, uithakken van een reputatie als een academische krachtpatser waar een duidelijke focus op excellentie nationale en internationale erkenning naast heeft zich verzekerd van meer gevestigde instellingen.

academische uitmuntendheid

Een lid van de elite Russell Group van universiteitenWij zijn een dynamische, research-intensieve universiteit inzetten voor de ontwikkeling van levensreddende ontdekkingen en nieuwe technologieën om een ​​aantal van de meest urgente mondiale uitdagingen aan te pakken.

Er zijn nu meer dan 30 academische afdelingen en onderzoekscentra en de studenten heeft uitgebreid tot bijna 16.000.

De campus en de stad

Gelegen op loopafstand van het centrum van York, onze veilige en aantrekkelijke Heslington campus is de thuisbasis van onze negen hogescholen en de meeste van onze afdelingen. We hebben ook verschillende afdelingen gelegen in het centrum van de stad in het historische King's Manor.

In de afgelopen jaren heeft ons £ 750m campus uitbreiding van de opening van zeven nieuwe gebouwen gezien, het vergroten van ons vermogen tot het aantal studenten en het verstrekken van meer faciliteiten van wereldklasse voor de 21ste eeuw. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in deze ambitieuze ontwikkeling.

Locaties

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Opleidingen

Vragen