Keystone logo
Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Invoering

Deakin University is een top-rated universiteit met wereldklasse afgestudeerden. Deakin is gerangschikt in de top 3% van de universiteiten over de hele wereld en heeft een sterke reputatie voor tevredenheid van studenten.

Branchegerichte opleidingen en een sterke internationale oriëntatie betekenen dat Deakin afgestudeerden zijn klaar voor de mondiale werkplek.

Onze benadering van leren legt de nadruk op real-world ervaring en de beroepspraktijk, maar zonder in te boeten onze inzet voor onderzoek van hoge kwaliteit. Deakin is een jong dynamisch universiteit die onderzoek biedt studenten de kans om te innoveren en te bloeien.

Instituut voor Frontier Materials

Erkend als een van Australië's toonaangevende materialen onderzoeksinstellingen, het Instituut voor Frontier Materials (IFM) stimuleert innovatie en uitmuntendheid in de Materials Science and Engineering onderzoek.

IFM is opgericht om enkele van de belangrijkste uitdagingen voor de samenleving door middel van innovaties in materialen design en prestaties aan te pakken. Ons doel is om innovatieve productie-technologieën te ontwikkelen; en energie-efficiëntie, resource en duurzaamheid infrastructuur.

Locaties

  • Burwood

    221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

    Vragen