Keystone logo
Dublin City University MSc in Management (business)
Dublin City University

MSc in Management (business)

Dublin, Ierland

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.955 / per year *

Op de campus

* Niet-EU - 14.800 € / EU - € 7955

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

DYU

Introductie

Studie in het DCU Business School - AACSB geaccrediteerd in 2016, waardoor het in de top 5% van de business schools over de hele wereld.

Dit Masters is de toonaangevende graduate programma in zijn soort in Ierland. De MSc in Management (Business), is ontworpen voor mensen die niet over een bachelordiploma in het management of het bedrijfsleven hebben, maar die graag een grondige voorbereiding op een carrière in het beheer van een bedrijf te hebben. Het is een drukke en intensief programma dat loopt gedurende 12 maanden, te beginnen in september. Mensen die dit programma willen meestal om hun bachelordiploma aan te vullen met een bedrijf kwalificatie op masterniveau, of wilt converteren van hun oorspronkelijke undergraduate discipline en krijgen zakelijk inzicht op een masters-niveau. We hebben geen voorkennis van de modules of onderwerpen te nemen.

Wij bieden ook de MSc in Management (strategie) voor kandidaten die een undergraduate degre houdene in een business-gerelateerde discipline, samen met een Master of Science in Human Resource Management, MSc in Digital Marketing, MSc in Finance en een MSc in de elektronische handel.

Wie komt in aanmerking?

Een tweede klasse honours graad 1 graad in een andere discipline dan Business, of een gelijkwaardige internationale kwalificatie. Als u een tweede klasse honours graad 2 graad in een niet-zakelijke discipline hebben bereikt, kunt u nog steeds het verkrijgen van een plaats. Dit is afhankelijk van de beschikbare plaatsen. U kan worden uitgenodigd voor een gesprek.

Programma-inhoud

Modules over dit programma zijn onder meer:

  • Boekhouding
  • economie
  • afzet
  • Business Process Innovation
  • Consulting Skills
  • financiën
  • Proefschrift / Practicum

Het Practicum module wordt genomen over de zomermaanden, waar u zal werken met een cliënt organisatie naar een real-world probleem op te lossen of om een ​​real-world kansen te benutten. De projecten zijn afkomstig van DCU's onderzoekscentra, zakelijke klanten, of kan worden gebaseerd op de eigen inzichten en ideeën van studenten. Vorige bedrijven zijn onder andere Microsoft, Enterprise-Rent-A-Car, 11890 en Blue Verzekeringen. Dit is een geweldige kans om alle leren die je zal doen over het jaar om een ​​real-world case en zal een grote aanwinst op je CV bij het afstuderen zijn toe te passen.

Structuur

De MSc in Management (Business) is ontworpen in een kalenderjaar van de full-time studie worden afgerond. Het bestaat uit twee (full-time) onderwezen semesters, gevolgd door een praktisch project, afgerond tussen mei en begin september. De volgende intake voor dit programma zal worden september 2017.

DCU biedt een aantal beurzen aan internationale studenten per jaar. Om in aanmerking te komen om een ​​aanvraag voor een beurs van DCU moet u eerst van toepassing zijn op en ontvang een aanbieding voor een DCU masteropleiding.

Solliciteer online voor september 2017 toegang aan www.pac.ie/dcu met behulp van de PAC-code DC510

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen